Jaunā stila meklējumos

Jaunā stila meklējumos

21. Jul 2010, 12:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad piedzimst bērniņi, tad bieži vien pašām nemanot māmiņas aizmirst par sevi, par savām vajadzībām. Māmiņai Ievai Ercmanei ir dota iespēja kaut nedaudz mainīt savu imidžu pie frizieres Andas pilnīgi bez maksas par uzvaru konkursā "Mani skaistumkopšanas knifiņi".

 

Kam piedzimst bērniņi, tad bieži vien pašām nemanot māmiņas aizmirst par sevi, par savām vajadzībām. Vienmēr kaut kas šķiet svarīgāks un būtiskāks un tādas lietas kā friziera apmeklējums arvien atliekās un atliekās. Turklāt šķiet es tāpat pa māju vien, pa māju vien, nav jau taču tik svarīgi kā es tur izskatos un tikai tad, kad jāatgriežas darbā, kad jāiziet sabiedrībā atceros:  „Ehs, nu vajadzēja taču aiziet pie friziera!” Jo ne jau visu pats mājās izdarīsi.

 

Tāpēc saku lielu paldies Māmiņu klubam un frizierei Andai par iespēju iegūt jaunu frizūru un saņemt dažādus interesantus padomiņus stila veidošanā.

 

Jau laicīgi tiku sarunājusi bērniem auklīti- omi, kas mēroja tālo ceļu no Jēkabpils puses laukiem, lai, kamēr es pucējas, parūpētos par mazbērniņiem.

 {pic:1}

Bet nu par to kā man gāja. Kā jau biju gaidījusi mani sagaidīja ļoti laipni un patīkami cilvēki. No sākuma man tika dots uzdevums apskatīt žurnālus un tajos atrast sev tīkamos matu sakārtojumus, frizūras, kā arī apskatīt un atzīmēt tās frizūras, kas man nemaz nepatīk. Kamēr lēnām lapoju žurnālus, pamazām jau pati sapratu, to, kas tad man īsti šobrīd patiktu. Laikam sākumā jutos mazliet samulsusi, jo frizierīte teica, ka no viņas nav jābaidās. Vispār esmu sevi pieķērusi, ka pēc pusotra gada ko esmu pavadījusi mājās ar saviem mazajiem, nonākot sabiedrībā, sākumā jūtos mazliet ne savādi, varbūt tiešām samulstu.

 

Pēc žurnālu izpētes sekoja saruna, droši vien jo labāk cilvēki viens otru pazīst jo vieglāk ir otram kaut ko ieteikt, bet nu par cik mums tas iepazīšanās laiks bija tik, cik nu viņš bija, tad vajadzēja ātri uzzināt to, kāda es esmu, ar ko nodarbojos laikā, kad neauklēju bērnus, kāda stila drēbes parasti valkāju un, protams, apskatījāmies un paanalizējām to, kādas frizūras, tad es biju atzīmējusi par sev tīkamām un kāpēc. Vēl sekoja sīka mana sejas izpēte, lai saprastu, kas tad no manām vēlmēm man piestāvētu.

{pic:2}

{pic:3}

Tad, kad bijām apmēram tikušas skaidrībā, ko tad no maniem matiem, kas veselu gadu bija auguši savā nodabā, varētu izveidot, sekoja matu mazgāšana. Vēl šo procesu interesantāku padarīja tas, ka bija jāatrod fotogrāfs, kas šo notikumu iemūžinātu.

 

 {pic:4}

{smallpic:5}

{pic:6}

{pic:7}

{pic:8}

Vēlāk sekoja patīkamākā daļa, nu vismaz priekš manis. Varēju sēdēt, neko nedarīt, pļāpāt un skatīties, kā pamazām top mana jaunā frizūra. Varu teikt, ka Anda varētu būt arī ļoti laba psiholoģe un padomdevēja. Man ļoti patīk, ja veidojot frizūru, tas nav jādara klusumā, bet var jauki parunāties. Es tikko secināju, ka pat nepamanīju vai skanēja mūzika, bet man šķiet, ka nē. Siguldā man vēl nav izdevies atrast frizierīti pie kuras gribētu atgriezties, bet pie Andas es ļoti gribētu atgriezties.

{pic:9}

Vēl ļoti jauki bija, tas, ka man tika stāstīts tas, ko dara ar maniem matiem, tas, ka izskaidro, ja nogriezīs šeit, tas veidos kuplumu, ja tā, tad veidosies lokas.

{pic:10}

Tāpat saņēmu padomus, kā ikdienā veidot savu frizūru, gan tad, ja vēlos vienkārši taisnus, gan tad ja vēlos lokas. Man ļoti patīk, ka man matos ir maziņš, bet tajā pašā laikā kārtīgs bardaciņš un man ir prieks, ka Anda no maniem varbūt skopajiem komentāriem un paskaidrojumiem spēja izlobīt to, ko es gribu.

{pic:11}

{pic:13}

Jā, un vēl meitenes galvenais ir, ka pati jūties skaista un sev patīc, tad noteikti arī apkārtējiem patiksi.

{pic:12}

Nobeigumam. Vīrs mani no friziera apmeklējuma parasti sagaida ar frāzi „Labi, ka mati ataug”, bet šoreiz viņš teica „Sveika, skaistulīt!”, tas laikam nozīmēja, ka arī viņam mani garie garlaicīgie parasti astē saņemtie mati bija apnikuši.

 

Vēlreiz PALDIES!

Ieva Ercmane

 

Ja arī Tev iepatikās Ievas jaunā frizūra, pieraksties pie Andas arī Tu, zvanot pa tālruni 29177306!

rita123 rita123 12. Nov 2009, 08:09

Skaistas pārmaiņas😀Man būtu žēl savus garos matus apšņikāt😀

11. Nov 2009, 21:59

super-labi izskatās...😀
man ir savs frizieris pie kā eju un esmu apmierināta...superīgākās sajūtas ir tieši tad ,kad izej ārā no frizētavas,bet kad izmazgā galvu vairs nav tas,jo pati īsti nemāku veidot...

11. Nov 2009, 20:45

super, Ieva! 😀 Es saku lenam sanemties friziera apemklejumam, esmu noaugusi kā pāvs... brrr..... ☹

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Es ar;i pirms nedēļas biju pie Andas! Man ļoti patika - viņa tiešām ir dzimusi psiholoģe😀 Stila konsultācija noder jebkurā vecumā

11. Nov 2009, 17:44

Cik jaukas pārmaiņas - super!!!!
Tagad būs tiešām jauki paskatīties spogulī, kautkas jauns un atsvaidzinošs....
😀😀😀

11. Nov 2009, 17:33

Ļoti jaukas pārmaiņas,skaisti!😉

11. Nov 2009, 17:01

ļoti skaista frizūriņa.kā mazajam patīk?