Ja nevienam viņu bērniņš nav vajadzīgs – mums IR vajadzīgs

Ja nevienam viņu bērniņš nav vajadzīgs – mums IR vajadzīgs

19. Oct 2011, 15:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Es gribu Tev pastāstīt stāstu....

Šai klusajā cerību un mīlestību laikā, kad mēs tik līgsmi un cerību pilni.....

 

Kad ik katrs no mums paceļot acis uz plašo debesu āri raida savu lūgšanu , jauno apņemšanos, savu sapni par prieku......

 

Tepat blakus, kāda jauna sieviete, kam zem sirds aug jauna dzīvība cer un lūdz tikai vienu - lai šajā brīdī, šajā stunda, šajā mirklī būtu kur iet. Viņas kvēlākais sapnis ir pašai izauklēt savu bērnu. Bet , kad paši tuvākie kļūst par viss tālākajiem, viņu ausis kļūst kurlas, acis- aklsa, bet rokas sargājošam apskāvienam slēgtas.... Kur gan viņai iet?

 

Kādā dienā, kādā laikā un vietā kam nav nozīmes,  es satiku jaunu, skaistu sievieti- mammu, kam savu rūpju būtu gana simtu gadiem, bet viņa dara lielu darbu kopā ar saviem draugiem- rada iespēju ikkatrai jaunai sievietei piedzīvot to laimi izauklēt savu bērnu. Tik pat kā maz bērniņš izauklēts nams-  Patvēruma māja “Jaunpalejas”, kas varētu uzņemt un dot ģimenes sajūtu pamestām grūtniecēm un jaunām māmiņām, kurām nepieciešams mūsu atbalsts. Kurām paši tuvākie ir uzgriezuši muguras, neskatoties uz to, ka zem sirds vai uz rokām ir cilvēka lielākais dārgums- bērns. Ne jau aiz laba prāta daudzas mātes izšķirās par soli atteikties no savas miesas un asinīm. Bet ir mirkļi, kad pietrūkst spēka, padoma un tās rokas, kas ļautu atkal piecelties. Ja nevienam viņu bērniņš nav vajadzīgs – mums IR vajadzīgs! Tieši tā pat , kā mums ir vajadzīgi savi berni. Šie cilvēki ir paveikuši lielu un svētīgu darbu, bet tik pat liels darbs ir priekšā.

 

Neviens nelūdz žēlastības dāvanas, bet gan daudz čaklas rokas radījušas skaistas lietas, kas varbūt var atrast īsto vietu Tavas mājās, Tava drauga dāvanu sainī. Bet Tu pretī dotu cerību un iespēju kādai sievietei kļūt par mammu.

 

Tapēc es Tevi aicinu  18.decembrī no plkst.11:00 līdz 16:00 uz Kalnciema ielas kvartāla tirdziņu un tur atrast "Ģimenes šūpuļa" stendu.

 

Neaizmirsti-mazas lietas dara lielus darbus. Tā taču būtu brīnišķīga dāvana- bērniņam ienākt pasaulē tādā vidē, kur viņš ir gadīts. Un klusi apjaust, ka Tu esi bijusi tā mazā, labā krustmate kādam bērniņam, kas varbūt pec pāris gadiem nāks Tev pretī. Kas kaut mazlietiņ , bet ir pielikusi roku, lai Latvijā dzimtu un uzaugtu bērni vidē, kur viņi patiešām ir vajadzīgi.

Radīsim cerību,jo kurš gan cits ja ne mēs zinām dzīves lielākās laimes noslēpumu- mūsu bērni!!