Iznākusi grāmata mazajiem kārumniekiem "Ņam, ņam, mazulīt!"

Iznākusi grāmata mazajiem kārumniekiem "Ņam, ņam, mazulīt!"

03. Jan 2010, 21:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piektdien, 26. septembrī Biznesa augstskolas Turība Izdevniecība rīkoja grāmatas «Ņam, ņam, mazulīt!» atvēršanas svētkus. Svētku dalībniekus viesmīlīgi savās telpās uzņēma Bēbīšu skoliņa «Matejs» un tās vadītāja Lāsma Baštika.

Grāmatu «Ņam, ņam, mazulīt!» no angļu valodas tulkojusi Andra Tomase. Grāmatā ir vairāk nekā 100 recepšu, sākot no pavisam vienkāršiem biezenīšiem līdz bērniem pielāgotām versijām no pieaugušo gardēžu ēdienkartes. Autore Siana Blunosa grāmatā ieskicē arī savu filozofiju par to, kā bērnus iepazīstināt ar jauniem ēdieniem, jaunām garšām, kā panākt to, lai bērns ēstu visu, ko viņam piedāvā: «Visiem saviem bērniem ēdienu gatavoju pati, un, kad piedzima Koko, nolēmu apkopot vienuviet visas manis izmēģinātās un pārbaudītās ēdienu receptes, lai pastāstītu par tām arī citām māmiņām un lai pierādītu, cik vienkārši iespējams pagatavot gardu maltīti, lai tā vienmēr būtu pieejama jūsu ledusskapī.»

Pēc svētku oficiālās daļas gan lielie, gan mazie dalībnieki tika cienāti ar ēdieniem, kas sagatavoti pēc grāmatā publicētajām receptēm.

Atvēršanas svētku apmeklētājas gaidīja vēl viens patīkams pārsteigums - visas saņēma jauno grāmatu bez maksas!

Aprunājoties ar māmiņām, visas kā viena atzina - nu tiešām būs stimuls gatavot pašām, jo ir izdota šāda grāmata speciāli mazuļiem, tomēr receptes spēs iekārdināt arī citus ğimenes locekļus!

Recepti no šīs grāmatiņas lasi jaunajā E-žurnālā, kas iznāks jau trešdien!

09. Dec 2008, 13:00

Runā, ka ir iznākusi kaut kāda ļoti laba grāmata par bērnu ēdienu gatavošanu, kas maksājot ap 10Ls. Cik nopratu, ka ši nav tā? Varbūt Jūs zināt kā tā nosaucas?