Īsts Ziemassvētku stāsts

Īsts Ziemassvētku stāsts

03. Sep 2010, 22:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vakar vakarā māmiņa Elīna Siliņa kopā ar savu meitiņu bija uz izrādes "Leģenda par Ziemassvētku rozi" pirmizrādi. Ieskaties, kā viņai patika!

{pic:1}

Galvenie izrādes varoņi

Nedaudz pār izrādi:

Tā bija muzikāla pasaka un stāsts par diviem bērniem, kas dodas meklēt Ziemassvētku rozi, jo viņu māmiņa ir ļoti slima. Lugā labais enģelis sargā un uzrunā bērnus, lai, neticot sliktajam tēlam Saltkurpei, kurš visādi centās apmānīt bērnus ar viltus  slavas, varas un naudas rozēm. Bērni bija gudrāki un neticēja visām šīm saltkurpes viltībām.


Visbeidzot Ziemassvētku roze uzplauka bargaja  salā, nesot ģimenei laimi un svētību, pamatā ir sapratne par mīlestību, ko dāvājis Jēzus Kristus.


Mums ļoti patika dziedātās dziesmas, daudzas pat biju piemirsusi..Meitiņai visu laiku bija lieli brīnumi gan pa notikumiem uz skatuves, gan pa daudzajiem bērniem zālē.

Meitiņa Lauma: man patika izrāde, patika jocīgais onkolis zaļajās zeķubiksēs, kas dejoja, skaisi dziedāja Ziemassvētku roze, pēc katras dziesmiņas varēja aplaudēt arī gaismiņas ļoti krāsainas.

Izrāde ilgst 50 min. Man, kā skatītājai  nedaudz pietrūka lielāka aktivitāte, jo viss ieturēts vienā stilā, bet  bērniem ir piemērota.


Paldies Māmiņu Klubam par doto iespēju vinnēt biļetītes.

 

Ieskaties un uzzini vairāk par pasākumu ŠEIT!

10. Dec 2009, 18:27

ja meitina bija sajusma vel vakara pirms gulesanas parrunajam redzeto...

rita123 rita123 10. Dec 2009, 15:02

Prieks,ka meitiņai patika!Jauka atpūta sanāca😀