Īpašās brīvdienas Cīruļu ģimenei!

Īpašās brīvdienas Cīruļu ģimenei!

14. Feb 2011, 13:53 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Gribēju pastāstīt, ka šīs brīvdienas bija svētku pilnas ne tikai tāpēc, ka Latvijai ir svētki, bet arī mūsu ģimenei:) Ar ko šīs brīvdienas tik īpašas ir mūsu ģimenei? Jo man un vīram ir krustdēls, kuram 4. maijā palika 16 gadi:) Jā, liels krustdēls , bet ļoti mīļš un labestīgs puisis.

 

Svētkiem gatavojāmies kārtīgi , jo mums ir liela ģimene. Kad sabrauc visa ģimene, esam cilvēki 20 noteikti. Tāpēc bija iepriekš pasūtīta cūkas gaļa, kuru sadalijām un kūpinājām laukos pie krustdēla tēta un mana dēla krustēva:)  Sanāca garšīga gaļiņa un pats galvenais bez ķīmijas!

Tad, protams, šmorējām kāpostus un cepām karbonādes ar kotletēm. Nākošajā dienā mans vīrs krustēvs un vīra brālis tētis jubilāram cēlās 6 no rīta 4 .maijā , lai brauktu pakaļ iepriekš sagādātai dāvanai. Uz 16 dzimšanas dienu krustdēliņam nolēmām dāvinām motociklu. Tāpēc, lai būtu pārsteigums uz laukiem atveda agri no rīta, tad mēs to izdekorējām . Tad gājām modināt krustdēliņu, aizsējām acis un vedām pie dāvanas:)

Mums izdevās jauks pārsteigums, jo krustdēlam patika:) Tas jau ir pats galvenais, lai būtu tas pārsteiguma moments!

Vēlāk sēdāmies pie galda un baudijām svētku brokastis un paštaisīto meduskūku!

Kā man teica, kūka bija garda!

Vēlāk, protams, bija motocikla iemēģināšans testa braucieni:D

Bet pagaidām, kamēr krustēls nenoliks tiesības uz attiecīgo katagoriju, nevarēs braukt, bet viss jau ir procesā, tiek jau apmeklēti mācību kursi:) Tad nu pa vasaru varēs droši braukt! Vēl jau priekšā ir 9. klases izlaidums! Tik liels jau izaudzis! Vēlāk dienas gaitā spēlējām visādas spēles un turpinājām kūpināt gaļu, mazais Rodrigo arī dabūja izvizināties ar motociklu! Tā lūk mums šīs brīvdienas ,pagāja. Cik zinu, arī nākošājās brīvdienās būs svētki un aiznākošajās tāpat. Jo mums ir liela ģimene un visiem ir jubilejas, tagad aktīvs jubileju mēnesis:D

 

Dēliņš vēlāk palīdzēja aktīvi laistīt puķītes!

Tā,lūk, mums gāja!

 

Pastāsti par savām brīvdienām un laimē kafiju un sporta pudeli! Vairāk par konkursu lasi šeit!


2

3

07. May 2010, 14:11

Iesūtīšu recepti padalīšos😃 Jā es jau vīram teicu, ko dāvināsim uz 18 gadiem😃😃😃 Būs mašīna jādāvina! 😉
Jā pats galvenais, ka pārsteigums izdevās, jo iepriekš kad teicām, lai iet likt tiesības uz motociklu, tad krustdēls nesaprata kāpēc vajag?😃