Ilze: Tā mums gāja šodien MK tusiņā!

Ilze: Tā mums gāja šodien MK tusiņā!

08. Feb 2011, 22:58 mamma27 mamma27

Šodien atkal MK čuēja un mudžēja no mazākiem un lielākiem bērniem un viņu mammām. Īsti nesanāca saskaitīt bet nu kādi 15 bērni bija, sākot no dažu mēnešu  līdz pat trīs gadus veciem bērniem.

{smallpic:1}

Mūsu šodienas sanākšana,atšķirībā no citām reizēm, bija papildināta ar pediatres Irēnas Putniņas konsultāciju un par savu ģimenes biznesiņu un dikti gardajām zivīm-Oscar’s fish zivs fileju stāstīja Māris Tīrums ar mammu. 

 

Pasākums sākās ar iepazīšanos ,kas tad ir un no kurienes nāk Oscar’s fish zivs fileja un, protams, varēja arī nodegustēt. No savas puses varu teikt tikai to labāko, tiešām garda,un atšķirībā no citām saldētājām filejām tur bija arī zivs ,ne tikai ledus un ūdens. Katrā ziņā manam Adrianam garšoja ļoti,jo apēda veselas četras kotletes un vienu ceptu filejas gabalu. Pati biju pārsteigta,bet ja jau bērns atzīst par labu esam,tad arī ir laba.:)

{smallpic:2}

Sarunā ar pediatri māmiņas uzdeva dažādus jautājumus,bet pārsvarā runāja par pienu, piena maisījumiem, un dažādām ēdināšanas problēmām. Bet katrs varēja jautāt ko vēlas un brīvā atmosfērā, sēžot uz paklāja un rotaļājoties ar mazajiem saņemt atbildes.

{smallpic:3}

Kā jau vienmēr māmiņas bija ļoti pacentušās ar " mazo groziņu " izvēli. Dzirdēju pat izteikumus-ritīgs kāzu galds.

 

Kopumā sanākšana kā vienmēr bija ļoti jauka, satiku daudzus jau zināmus un arī nezināmus mazuļus un viņu māmiņas. Atziņa no mazuļu puses-bumubu baseins ir pats feinākais un neko citu arī īpaši nevajag. Tur mazie pavadīja visvairāk laika.

{smallpic:4}

Cerams,ka drīz tiksimies atkal! Jo MK ir pati jaukākā vieta kur satikt feinus mazuļus un iepazīties ar jaukām māmiņām! Lai jums visiem jauki svētki!

 

Ilze Ābelīte-Goluba

mamma27 mamma27 30. Apr 2010, 21:16

o jā, piemirsās,jo laikam baigi piekususi😀 Adrians vēl pat gulēt nav gājis,atplīsa autobusā uz 10 min.un viss. Tagad ar tēti vannā un tad jau nu gan gulēs.