Iespēja testēt kādu no trim „Burvju skolas” grāmatiņām! Piesakies!

Iespēja testēt kādu no trim „Burvju skolas” grāmatiņām! Piesakies!

15. Jul 2012, 15:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai vēlies iepriecināt savu mazo ar kaut ko neparastu un aizraujošu? Tad piesakies testiem un saņem kādu no trim grāmatām!

 

Ja tavam mazajam jau ir vismaz četri gadiņi, piesakies apgāda „Kontinents” sērijas „Burvju skola” grāmatiņu testiem!

 

Šajās neparastajās grāmatās bērns varēs apgūs dažādus burvju trikus, iemācīsies pagatavot dažādus burvjiem nepieciešamos rīkus un piederumus, kā arī varēs izlasīt fantastiskus nostāstus!

 

Testēšanai piedāvājam šādas grāmatiņas:

„Burvju skola. ŪDENS burvestības”

Šajā grāmatiņā tavs bērns varēs iemācīties Nāru slepenrakstu, pagatavot viļņu apmetni un Neptūna pirkstu.

„Burvju skola. Gaisa burvestības”

Gaisa burvestību grāmatā tavs bērniņš varēs iemācīties uzminēt citu izraudzīto kārti, pašūt sev Gaisa burvja apmetni, pagatavot gardās "gaisa bumbas", kā arī uzzinās, ko pieredzēja Dvesma un Pūtis.

„Burvju skola. Gaismas burvestības”

Savukārt pagatavot Pūķu maizītes vai Ugunsburvja kūciņas, izdibināt uguns noslēpumus un teiksmas, un izveidot savu zintnieka varas gredzenu iemācīs grāmata „Burvju skola. Gaismas burvestības”!

 

 

Burvju skola tavam mazajam ļaus rotaļājoties izdibināt noslēpumus, kuri jāzina ikvienam burvim, un dos padomus, kā sarīkot lieliskus svētkus draugiem!

 

Par apgāda "Kontinents" grāmatām vairāk vari uzzināt šeit!>> 

 

Lai pieteiktos testiem, raksti uz e-pastu: kristine@maminuklubs.lv līdz 28.septembrim! Vēstulē lūdzam norādīt, kuru grāmatiņu vēlētos testēt tavs bērniņš un kādēļ! 

 

 

Tiem, kuri tiks izvēlēti šo grāmatiņu testiem, pēcāk lūgsim pastāstīt par to, kuri no tajās aprakstītajiem trikiem bērniņam patika vislabāk, kā šīs zināšanas mazie pielietoja. Iesējams, kāds, iedvesmojoties no Burvju skolas sērijas grāmatiņas, vēlējās sev sarīkot burvju ballīti?! 

Kā šīs grāmatiņas patiks mūsu mazajiem testētājiem, uzzināsim jau drīzumā!