Huggies® par atkritumu šķirošanu!

Huggies® par atkritumu šķirošanu!

14. Dec 2010, 16:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katru gadu miljoniem autiņbiksīšu iepakojumu nonāk atkritumu tvertnēs un izgāztuvēs. Huggies® zīmols sadarbojas ar TerraCycle, lai palīdzētu samazināt iepakojumu atkritumu ietekmi uz apkārtējo vidi.

{pic:1}

Kā videi draudzīgs izgudrotājs, TeeraCycle gatavojas pārveidot autiņbiksīšu plastmasas iepakojumu unikālos produktos, piemēram, somās, zīmuļu penāļos un pūķos!

 

TerraCycle's Huggies® grupa iekļaus skolas, dienas centrus, sabiedrības grupas un citus interesentus, lai savāktu Huggies® autiņbiksīšu iepakojumus. Par katru savākto iepakojumu TerraCycle ziedos 2 centus labdarbības organizācijai vai skolai pēc iepakojumu vācēju vēlmēm. Ja Tev nav padomā, kam tieši ziedot, vari izvēlēties no labdarības organizāciju saraksta! 

Uzzini vairāk šeit!

Lai gan šādas akcijas notiek ārzemēs, tā ir lieliska iespēja arī šeit, Latvijā, sarosīties! Vai Tu šķiro atkritumus?

16. Mar 2010, 14:58

Mums Līgatne ir atsevišķas tvertnes, kur šķirot, gan papīram gan stikla pudelēm....😀😀😀 Mēs arī pašķirojam!!!

16. Mar 2010, 07:30

Diemžēl ar tām šķirošanāsm tā ir, kā ir. Grēkoju. Laukos gan mamma un vecmamma šķiro - stiklu, plastmasu un citus atkritumus. Mana māsa, kā jau veģetāriete un zaļā dzīvesveida piekritēja, šķiro arīdzan un māca to darīt arī savus mājiniekus. Dažādas kartupeļu mizas, gurķu mizas un citus šāda veida produktu atkritumus viņa nes dārzā mēslojumam. Man dzīvoklis tik mazs, ka tīri fiziski nevarētu turēt vairākus atkritumu spaiņus vai maisus. Pie mājām arī nav atsevišķo trertņu atkritumiem, viss vienā.