Guļošie bērni ir TIK skaisti! Noslēdzies konkurss!

Guļošie bērni ir TIK skaisti! Noslēdzies konkurss!

08. Mar 2011, 13:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērna miedziņš ir visciešākais un tieši guļošie mazuļi ir vieni no visvairāk fotogrāfētajiem.Bildēs atspoguļojas miers, skaistums un bērna naivums. Noslēdzies Māmiņu Kluba guļošo mazuļu konkurss!

 

Mjā, konkursa uzvarētājus kā parasti ir visai sarežģīti noteikt, tāpēc Māmiņu Kluba redakcija vēlas apbalvot 4, nevis 3 uzvarētājus. Galvenais kritērijs? Interesantas gulēšanas pozas un aizmigšanas veidi :) Un jums tiešām padodas noķert īsto mirkli!

 

Vēlamies Huggies autiņbiksītes dāvāt māmiņai Ievai Ercmanei, kura pastāstīja par abu bērnu miedziņu un iesūtīja visai amizantas fotogrāfijas!


4

Huggies autiņbiksītes

 

DVD laimējušas māmiņas Kristīne Puķe, kur dēliņš Adrians aizmieg dažādās pozās, un Madara Sīpola, kuras dēliņu Gustavu pārsteidza miega pele!

2

Māmiņu Kluba DVD pēc izvēles

 

Savukārt ielūgumu uz Māmiņu Kluba lekciju pēc izvēles saņem māmiņa Zaiga Pizika, kura iesūtīja vairākus stāstiņus, jo interesantās gulēšanas pozas gadās teju katru dienu!

 

Pēc dāvanām varat ierasties Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas). Ja ir jautājumi par balvu saņemšanu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

26. May 2010, 13:32

Mīļi sveicam!!!
🌷🌷🌷,
Jā - aptauja ir laba lieta!!!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 26. May 2010, 12:25

Klau- kā būtu,ja mēs uztaisītu aptauju (ar iespēju laimēt arī kadu balvu) par konkursiem 😀 Tur jūs varētu iesūtīt idejas tēmām, lai redzam,kas jūs vairāk interesē!

26. May 2010, 12:21

Seicu uzvarētājus🌷

taschinka taschinka 26. May 2010, 11:58

Pelnitas uzvaras! Apsveicu! 🌷🌷🌷

26. May 2010, 11:17

apsveivu😀