Ģērbšanās stils Rodrigo izpildījumā!

Ģērbšanās stils Rodrigo izpildījumā!

27. Feb 2012, 20:35 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Sveiki , mani sauc Rodrigo pastāstīšu par savu ģērbšanās stilu. Sāksim ar to, ka laikam savu stilīgumu esmu mantojis no vecākiem. Mamma mani gaidot arī pucējās . Es jau stilīgs biju mammas puncī . Redziet cik skaista un smaidīga mamma .

 

Es arī esmu smaidīgs un man patika , ka mamma skaisti ģērbās . Kad es piedzimu tiku ģērbts skaistās drēbītes , bet visas bija par lielu .

 Piedzimu es maziņš. Bet nekas es ēdu mammas pieniņu un augu lielāks un ģērbos jau lielākās drēbītēs. Mamma vienmēr mani ģērba kā jaunu skaistu puisēnu . Es taču esmu liels jau, tad arī jāģērbjas kā lielie puikas to dara. Džinsu biksēs un skaistos interesantos džemperīšos. Protams, arī apaviņus vajag kaut arī smukuma kurpītes , bet tomēr pa skaisto!Mēs bieži ar mammu braucām ciemos un man tas patika, jo satikos ar citiem bērniņiem.

 

 Tāpēc rāpulīši, lai paliek mazajiem bērniņiem . Dažkārt man patīk arī ar plikām kājiņām staigāt nu vispār man ļoti patīk staigāt plikiņamJ  

 

 Man ir pat savs vannas stiliņš . Speciāls halātiņš viss kā pieaugušajiem. Es taču ne ar ko neesmu sliktāks par pieaugušajiem.

 

Tad vēl man ie ērti mājas kostīmiņi , kuros es atgādinu kādu zvēriņu;)

 Kad ir svinīgi pasākumi esmu ļoti solīds. Mamma mani sapucē un ir padomājusi par niansēm. Re, kāda skaista kaklasaitīte.

 Esmu arī frizēts sanāca šādi:)

Arī ārā ejot man ir visādas cepurītes un lakatiņiJ

Pa mājām staigāju ar zeķītēm čībiņām . Re , kādās! 

 

 Man ir ari sava somiņa , kurā nēsāju mantiņas:)

 

 Man patīk smaidīt mans stiliņš ir šāds ievērtējiet paši. Man patīk vilkt skaistas drēbītes un nav bijuši iebildumi pret mammas izvēlētajām drēbēm. Arī pats esmu veidojis savu stilu , bet nezinu kā Jums , bet mamma minēja, ka kaut kas neesot labi! Varbūt tāpēc, ka kurpes par lielu?

 

 

Jā un vispār es esmu džekiņš baigi forš jo man ir mocītis baigi foršsssss!:)

 

Es zinu, ka meitenēm patīk tāpēc iegādājos dažādus:) Lai esmu stilīgs ne tikai savā ģērbšanās stilā , bet arī ar braucamajiem!

Tagad esmu gandrīz jau 3 gadus jauns un izskatos šādi:)

 

Uz redzēšanos !!!!!

 

KĀDS IR TAVA BĒRNA STILS? PIEDALIES KONKURSĀ UN LAIMĒ DĀVANU KARTI 25 LATU VĒRTĪBĀ NO POLARN O. PYRET!

 

01. May 2011, 22:51

👍 😀

01. May 2011, 19:24

Paldies😀