Februāra pirmās dāvaniņas ir klāt!

Februāra pirmās dāvaniņas ir klāt!

07. Dec 2011, 08:56 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sveikas, mīļās, februārī! Jā, beidzot tas ir jau klāt, vai ne? Februāris nāk ar dāvanām, es te nerunāju tikai par tām, ko saņems Māmiņa Kluba aktīvistes, bet arī ar dabā sastopamām dāvanām – Jums nešķiet, ka par spīti lielajam sniega daudzumam, kļūst jau siltāks? Un putnu balsis vairāk dzirdamas. Bet tas pasakainais gaiss! Mmm.

 

Bet nu – pietiks pļāpāt par jaukajām dabas dāvanām, sāksim citu dāvaniņu dalīšanu!

 

Ir tik jauki, ka starp mums ir aktivizējušās māmiņas – dažādu ballīšu rīkotājas un apmeklētājas! Protams, grūtāk ir tām, kas nemitinās Rīgā, bet nu nekas, gan arī Jūs kādreiz atrullēsit pie mums, lai piedalītos kādā jaukā pasākumā!

 

Un tieši sakarā ar ballītēm īpašu uzmanību pievērsa WIWI Fotoblogs, kurš iepazīstināja mūs visas ar Suši Party notikumiem!

 

Meitenes, turpiniet Mūs iepriecināt arī turpmāk! Sveicam, WIWI, ar Johnson’s Baby dāvaniņu!

 

Aktivizējusies un ar rakstiņiem Mūs apdāvinājusi ir arī INNY. Īpaši interesanta māmiņu diskusija izvērtās pie raksta „Pa kuru laiku Tu izaugi, dēliņ?”, kas Mums visām savā ziņā lika aizdomāties par to, cik reizēm ikdienas sīkumi ir nebūtiski, sevišķi, ja sīkumu apdarīšanu varam aizstāt ar brīnišķīgu laiku, ko pavadīt kopā ar savu bērniņu.

 

Un jā, bērni tiešām izaug ļoti ātri. Dažreiz pat skumji paliek iedomājoties, ka vēl nesen taču kopā no Dzemdību zāles stūrējām uz palātu, un tad pirmās dienas mājās, pirmie kopīgie sasniegumi, ehh… Paldies, INNY, par pārdomu rosināšanu un apdāvinām Tevi ar Huggies mitrajām salvetēm.

 

Un savukārt interesantā pieredzē ar Mums padalījās MARE, kas cīnās ar savu nakts „pupotāju”, kā viņa pati saka.

 

Veiksmi cīņā, MARE, un dāvinām Tev tējiņu „Mazais”!

Topošo Māmiņu Kluba pārstāve RIISULAUKS mūs iepriecināja ar savu patiesi aizkustinošo blogu par lidojumu pretī nezināmajam!

 

RIISULAUKS, ilgi jau vairs nav jāgaida, skat – ir jau 31.nedēļa, viss nezināmais drīz kļūs citādāks. Lai Tev patiesi jauks atlikušais gaidīšanas laiks! Sūtam Tev laba vēlējumus un Huggies Newborn autiņbiksītes!

 

1

 

Mīļās, ar šo ja nekas nebeidzas!

 

Taustāmas balvas izdalītas, nu – jāķeras klāt atkal pie tām balvām, ar ko Mūs visas daba apdāvina!

Baudīsim februāri!

Jūsu Kristīne

02. Feb 2011, 12:04

Liels paldies. 😀

02. Feb 2011, 00:33

Sveicu🌷

02. Feb 2011, 00:22

Sveicu meitenes! 😉

02. Feb 2011, 00:19

Paldies! Re, kā - pirms miega patīkams pārsteigums 😀

saulux10 saulux10 02. Feb 2011, 00:06

sveicu meitenes ar jaukajiem rakstiem 😉