Esi bijis kāzās? Bildē, raksti, iesūti un laimē fantastiskas balvas!

Esi bijis kāzās? Bildē, raksti, iesūti un laimē fantastiskas balvas!

04. Dec 2009, 10:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Padalies savās atmiņās vai gluži pretēji – tuvākajās gaidās par to, kā tas bijis vai kā būs... Vienalga, vai esi līgava, līgavainis, līgavas māsa, alus puisis vai kāds no viesiem – piedalies stāstu vai foto konkursā, lai laimētu neaizmirstamu nedēļas nogali ekskluzīvā SPA salonā “Grand Rose” Igaunijā. Konkurss notiek sadarbībā ar www.tvnet.lv/women .
 
Kāzas ir viens no visskaistākajiem dzīves brīžiem, kuros mīlestība piedzīvo patiesu kulmināciju! Citi šo brīdi dēvē par savu lielo dienu, bet citi – par neaizmirstamākajiem mirkļiem, kurus sirdī glabās uz mūžu!


Kas tev jādara?

Ja esi labs rakstītājs: iesūti rakstiņu, kurš atspoguļo kāzu pikantāko atgadījumu. Vārds “pikants” šoreiz sevī ietver tādus sinonīmus kā komisks, pārsteidzošs, netradicionāls, dulls, asprātīgs utt. Viss, kas tev lika šo mirkli atcerēties ar smaidu uz lūpām! Laipni aicināti stāstu konkursam pievienot fotogrāfijas.
 
Ja tomēr labāk padodas fotografēt: iesūti kadru, kas nešaubīgi TVNET konkursa balsotājiem liks nobalsot tieši par tevis iesūtīto kāzu fotogrāfiju konkursam “Līgava”. Aicinām sūtīt foto, kurā atspoguļojas kāds konkrēts un dzīvelīgs mirklis ar emocijām, nevis statiska bilde foto salonā. Nav skaistas un ne tik skaistas līgavas, ir vien nepareizi vērotāji: sūti un atklāj savu, savas draudzenes vai kolēģes līgavas šarmu! Katrai bildei nepieciešams īss komentārs un autora atļauja.

 
Konkursa laikā TVNET lasītāji varēs balsot par sev tīkamāko fotogrāfiju, kā arī izteikt komentārus par kāzu stāstiņiem.

Konkursa noslēguma rezultāti tiks paziņoti augusta sākumā, kad arī uzzināsim abu konkursa uzvarētājus, kuri baudīs neaizmirstamu atpūtu SPA kompleksā “Grand Rose”. Pačukstam, ka gaidāmas arī vairākas veicināšanas balvas! Stāstu un foto konkursa iesūtīšanas termiņš līdz jūlija beigām! katrs konkursants iesūta vienu stāstu, fotogrāfiju.

 
Konkursa noteikumi

Par foto: konkursam nedrīkst sūtīt fotogrāfijas, kas iegūtas internetā. Tāpat, ja bildē neesi redzams pats, nedrīkst pieteikt fotogrāfiju bez tajā attēloto cilvēku piekrišanas. Fotogrāfijas izmērs ne lielāks par 2MB.
Stāstus un bildes lūdzam sūtit pareizā latviešu valodā (ar garumzīmēm, pieturzīmēm utt.) uz woman@tvnet.lv  tikai word document formātā.
Nepublicēsim neko, kas satur necenzētus vārdus, aicina uz vardarbību, noniecina rasu, nacionālās vai citas atšķirības vai kā citādi pārkāpj LR likumdošanu, kā arī reklāmas materiālus.
Redakcija patur tiesības rakstu nepublicēt vai to publicēt nedaudz rediģētu.

Izmanto iespēju un piedalies!
 
Apskati jau iesūtītās bildes! http://www.tvnet.lv/women/konkurss/