Emīlijas Līnas jaunā vasaras kolekcija

Emīlijas Līnas jaunā vasaras kolekcija

25. Feb 2012, 23:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Emīlija ir ista dāma- var manīt , ka gaidību laikā Emīlija laiski peldoties mammas puncī, uzmanīgi ir klausījusies profesora Kincāna lekcijas lietišķajā etiķete.

 

Viņai ir svarīgi kā izskatās un pucēties ir viņas vājība. Kurpes , kleitas, bantes un sprādzes... Un labākais tas , ka lielu dalību pie saviem tērpiem Emīlija var ņemt ar plašu vērienu.  Radot Emīlijas tērpus viņa mani iedvesmo ar saviem stāstiem un viņas nozīmīgajiem notikumiem. Bet nu ķeramies pie modesskates.

 

Aizvadītās ziemas lielais notikums- Ziemassvētku balle. Kā gan iztikt bez šī brīža hīta žābo. Man jau patīk tie trakie krāsu salikumi- lillā ar oranžu, rozā ar zaļu, tirkīza zils ar rozā...... Un tā šķiet , ka Emīlija arī neiebilst. Un protams visu saskaņot - arī zeķubiksēm jābūt pieskaņotām. Un matu lentei ar...

 

 

Atzīšos- brivā laika pavadīšanas apģēba tapšanas nopelns ir lielvalstu fabrikas šuvēju čaklajām rociņām . Bet vai tapēc sliktāks. Vispār veste ir apģērbu apģērbs. Žetons tam kurš to izdomāja. Pēdējais laiks arī man pievērsties šī apģērba gabala veidošanai.

 

Un beidzot- iepazīstieties Ievas un Emīlijas Ādamsonu kopdarbs! Emīlija- iedvesma, Ieva- dizains un darbs.

 

Emilijas vasaras kolekcija 2011.

1. Sapnis par okeānu. Trīs reizes varat minēt kādas multenes iespaidā? Uzvarētāji ir visi tie , kas minēja kādu no pēdējā laika multenēm par zemudens dzīvi. Lūk ari rezultāts:

2. Svētdienas braucējs. Kopš iesācies siltais laiks- Emīlija laiž uz laukiem palīdzēt pavasara darbos. Bet ko tik nevar pa ceļam redzēt- kokus, puķes, mākoņus, putnus un pat kaķus mašīnā:

Un kopā ar silto laiku sākās arī puķu darbi. Par ko Emīlija ir vairāk kā sajūsmā. Viņai ir pašai savas puķu sēklas- saulespuķes. Un ar tik lielu dedzību viņa gaida , kad tās varēs sabērt dobītē , aplaistīt tad gaidīt kāmēr izaug. Un tad sūtīt uz tirgu, lai vēlāk var nopirkt maizīti un plastalīnu.

3.,4. Lūk arī stāsts par puķu vasaru:

 

Un kas tad tās būtu par kleitām , ja leļļu kleitas nebūtu saskaņotas:

Nu lūk- šādas ir Emīlijas šīs vasaras modes tendences.

 

Ar vasarīgiem sveicieniem Ieva un Emīlija :)

 

KĀDS IR TAVA BĒRNA STILS? PIEDALIES KONKURSĀ UN LAIMĒ DĀVANU KARTI 25 LATU VĒRTĪBĀ NO POLARN O. PYRET!

 

29. Apr 2011, 08:46

Paldies 😀

taschinka taschinka 29. Apr 2011, 06:58

Manuprāt tas ir tikai super apsveicami 🌷 🌷 🌷 👍

29. Apr 2011, 00:44

Un kāpēc gan lai viņas nepārdodas- katram šim fasonam ir aptuveni 20 eksemplāri un tikpat arī leļļu. Es neturu savu sveci zem pūra. Ja dosies uz Stādu parādi- arī tur amatnieku tirgū būs šādas kleitas. Un tas nenozīmē , ka mani bērni pliki staigā. Jebkuru savu darbu es vispirms uzšuju savām meitām un tā arī rodās mani darbi. Un ja kādam tie patīk - kāpēc gan lai es ar tiem nedalītos?

29. Apr 2011, 00:35

Jā- tie ir mūsēje. Emīlijas kleitu un leļļu māsas. Bet pirmavoti ir Emīlijas- diezgan sarežģīti būtu apdalīt iedvesmas avotu 😀

28. Apr 2011, 14:24

es sā'das kleitinas redzeju Alfā pie ziedot.lv stenda visas pardodas un ari lelles...

27. Apr 2011, 18:41

Ļoti,ļoti,ļoti skaisti!😀

taschinka taschinka 27. Apr 2011, 18:35

Ļoti skaisti 👍 🌷

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 27. Apr 2011, 15:38

Es gribu sev un meitai līdzīgas kleitas šai vasarai!

27. Apr 2011, 15:36

Tev arī meiliņš 😉

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 27. Apr 2011, 15:30

Ieva, Tev ir meils 😀 Šitas ir kaut kas fantastisks!!

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 27. Apr 2011, 15:28

Tev ir zelta rokas. Meitas var būt laimīgas,ka mammai tas padodās
Super ! 👍 🌷

27. Apr 2011, 15:24

Paldies 😀 😀