Dzimšanas dienu ekskursijas- Kā mēs braucām Minhauzena muižu lūkoties.

Dzimšanas dienu ekskursijas- Kā mēs braucām Minhauzena muižu lūkoties.

29. Jan 2011, 20:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pagājušajā vasarā savā 24. dzimšanas dienā devāmies viesos pie Minhauzena.

{smallpic:1}

{smallpic:2}

{smallpic:3}

Tā nu visi mīļie sasēdāmies mašīnās un devāmies uz Limbažu rajonu. Skaista daba visriņķī un brīnišķīgi jauka muiža. Katrā gadījumā ir vērts izmantot gida pakalpojumus. Tad tam visam ir pa visam cits smeķis. Ļoti jauka un interesanta gide. Pirmajā stāvā var aplūkot Minhauzena goda telpas. Kā arī ir iespējams ietērpties antīkos tērpos , lai nofotogrāfētos uz Jakobīnes istabas fona.

{smallpic:4}

Bet otrajā stāvā aplūkojams vaska muzejs. Tā kā biju gaidībās, nedevāmies pastaigā pa Minhauzena taku, kas aizved līdz pat pašai jūrai, jo jutos sagurusi. Bet tā kā taka veidota no laipām, ar ratiem var droši doties. Noteikti tur atgriezīsimies , lai dotos pa Minhauzena meža taku, sastaptu mežacūku, pīles, uzpūsto mušu, krokodilu un lauvu, vilku ragavās un zaķi ar astoņām kājām. Jakobīnes dārzu un kāju pūtinatavu.

{smallpic:5}

Augusta beigās vēl ir jauki vakari- kā radīti ilgai tējošanai lapene, kad bērni jau guļ. Bija jauki- pirmo reizi savā dzimšanas diena sajutos tā ka man viss ir , ko var vēlēties.

 

Pavisam drīz būs Emīlijas trešā dzimšanas diena un arī šajā jubilejā kuplā pulkā dosimies aplūkot krāšņas vistiņas, strausus.... ēdīsim strausu olu omleti. Uz kurieni mēs brauksim? Par to es pastāstīšu pēc 4. maija :) 

23. Apr 2010, 14:54

man ari patīk. Godīgi sakot ,īsti nezinu kā fotogrāfam patīk visi šie pasākumu, jo brālis uz visu to raugās caur objektīvu 😀

23. Apr 2010, 13:51

Pēctam man nebij enerģiju kur likt- ar visu lielo puci līdz 2 naktī varēju tīrīt māju , gludināt drēbēs,... "😀

23. Apr 2010, 10:41

Ieva, kurā datumā Tev ir? Man 31. 08.

Nu malači, ka izstaigājāt- es tik tāda sliņķe 😀 Bet bija tads nespēks, lai gan tikai 3 mēnesis...

23. Apr 2010, 08:51

Minhauzena taka tiešām ir piemērota ratiem - vairākas reizes tur esam staigājuši un ļoti ērti ar ratiem.