Dr.Maira Jansone: dzemdību gēls Dianatal® attaisno uz sevi liktās cerības

Dr.Maira Jansone: dzemdību gēls Dianatal® attaisno uz sevi liktās cerības

16. Apr 2011, 15:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau iepriekš esam daudz runājuši par jauno dzemdību ceļus atvieglojošo gēlu Dianatal® un speciālisti, kas jau to ir izmantojuši atzīst – gēls sevi attaisno!

 

 

"Māmiņu Kluba" radio raidījumā šodien savu komentāru sniedza  Dr. Maira Jansone, Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas perinatālās aprūpes centra vadītāja

 

"Katram kritēriji par to, kas ir vieglas vai grūtas dzemdības, ir citādāki. Vieglas dzemdības manā uztverē ir tādas, kas norisinās maksimāli īsu laiku, tādas, kas pacientu izpratnē ir vieglas un tādas, kurās nav vajadzīga medikamentoza iejaukšanās.

 

Mēs nepārtraukti meklējam ko jaunu un jāsaka, ka dzemdniecībā pēdējo gadu laikā diemžēl ļoti maz ir kas jauns radies. Gadu laikā vecmātes ir izmēģinājušas daudz ko, lai dzemdību ceļi kļūtu slīdīgāki, bija pat īpašas eļļas, ko ievietoja makstī. Man ir liels prieks, ka tagad tirgū ir ienācis jaunais Dianatal® gēls.

 

Jauno gēlu izmēģināšanai ir jau saņēmušas Latvijas dzemdību nodaļas un ir saņemtas jau pirmās atsauksmes.  No personīgās un kolēģu pieredzes varu teikt, ka gēls sevi attaisno. Tas patiešām mazina berzi starp augļa galviņu un maksti, līdz ar to dzemdības ir īsākas un vieglākas.

 

Sevišķi labvēlīgi gēls iedarbojas dzemdību otrajā periodā, kas fiziski ir visgrūtākais un auglis patiešām vieglāk izslīd pa dzemdību ceļiem.

 

Vēl kas ir ne mazāk būtiski, gēls samazina starpenes plīsumu risku", piebilst Stradiņu dzemdību nodaļas vadītāja.

 

Pērc Dianatal® MK interneta veikalā par izdevīgāko cenu!

 

PĒRC ŠEIT=>