Deju un kustību terapija grūtniecības laikā! Nāc uz Grūtnieču dienu un uzzini vairāk!

Deju un kustību terapija grūtniecības laikā! Nāc uz Grūtnieču dienu un uzzini vairāk!

04. Oct 2010, 21:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

20.janvārī Māmiņu Klubā viesosies topošās māmiņas, lai kopīgi izklaidētos un smeltos jaunas zināšanas Grūtnieču dienā. Viena no lekcijām būs par deju un kustību terapiju.

 


 

Skaņa piedzima kopā ar cilvēku. Patīkami toņi rada labas vibrācijas atmosfērā. Agrīnās grūtniecības nedēļās, mūzika sniedz labvēlīgu ietekmi uz augli. Regulāra klasiskās mūzikas klausīšanās atstāj labvēlīgu ietekmi ne vien uz augli, bet arī uz māmiņu, tāpēc, ja vien ir iespēja, ieteicams izveidot īpašu mūzikas izlasi topošajai māmiņai, lai viņa varētu kustēties mūzikas ritmā.


Deju un kustību terapija ir visaptveroša programma, kas ietver gan emocionālo un fizisko aspektu , gan topošās māmiņas deju ar kustībām un kustību meditāciju. Tāpat tā pievērš uzmanību grūtniecības attīstības aspektam, ietverot fizioloģiskās pārmaiņas, kas norisinās visā grūtniecības laikā. Katrā nodarbībā ietilpst dejas, pārvietošanās secība un relaksācijas metodes, lai mazinātu stresu, palielinātu līdzsvaru, koordināciju un mobilitāti, kā arī uzlabotu un uzturētu vispārējo fizisko stāvokli topošajai māmiņai visā šajā laikā.


Unikāls aspekts šai programmai ir tas, ka deju un kustību terapija atklāj un attīsta personīgās radošās dejas starp māti un viņas vēl nedzimušo bērnu, palielinot viņu izpratni par viņas grūtniecības pieredzi ar savu bērnu, izmantojot dejas improvizācijas tehniku. 

Janvāra Grūtnieču dienas programma:


12.00 - 13.00 - lekcija "Topošās māmiņas veselība". Tajā homeopāts Pāvels Naumovsstāstīs, kas ir homeopātija un kā dabīgā veidā varam rūpēties par savu sava mazuļa veselību.

 

13.10 - 14.10- lekcija "Deju un kustību terapija". Tajā tev būs iespēja pārliecināties, kā deja un kustība veicina labsajūtu arī grūtniecības laikā.

 

14.20 - 15.20 - lekcija "Grūtniecība un miegs". Psihoterapeite un psiholoģe Mirdza Liepiņa pastāstīs visu par miegu grūtnicības laikā - kāpēc rodas miega traucējumi, un ko darīt, lai miedziņš būtu saldāks.

 

 

Maksa par Grūtnieču dienu: 10 lati (8 lati, ja apmeklē dzemdību sagatavošanas kursus Māmiņu Klubā)
 

Būs arī dāvaniņas un gardumi jaukākai dienai!

 

Ja vēlies mazuļa gaidīšanas laiku padarīt veselīgāku un harmoniskāku, tiekamies 20.janvārī plkst. 12.00 Māmiņu klubā!

 

PIESAKIES UZ GRŪTNIEČU DIENU!