Cik bieži un kā parasti slimo mazais bērndārznieks?

Cik bieži un kā parasti slimo mazais bērndārznieks?

23. Aug 2011, 11:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmdien Māmiņu Kluba radio raidījumā "Ģimenes studija" LR1 ar ārstiem runāsim, kāpēc un ar ko parasti slimo mazie bērndārznieki!

 

Kāpēc tieši tie bērni, kas sāk iet dārziņā, slimo visvairāk? Kad ir slimošana patiešām vīrusu dēļ, un kad tā jau ir psihosomatiska saslimšana dēļ bērna stresa pirmsskolas izglītības iestādē!

 

Padalaties, kā jūsu bērndārzniekiem iet ar slimošanu līdz šim?

Kas ir bijušas biežākās "bērnu dārza slimības"?

Vai kādreiz esat sastapušās ar akūtām zarnu vīrusu infekcijām - rotavīrusiem?

 

Uzdodiet jautājumus arī ārstiem šeit pat komentāros - studijā rīt būs gan bērnu ārsts, gan infektologs, gan bērnu psiholoģijas speciālists! Centīsimies atbildēt!

{smallpic:2}

rita123 rita123 18. Oct 2010, 08:21

Mans 4 gadnieks šogad uzsāka b/d gaitas un 1,5 mēn laikā ir slimojis 3 nedēļas,2reizes ar elpceļu vīrusu,1 reizi ar acu infekciju un a1 reizi ar vēderu vīrusu.

mamma27 mamma27 17. Oct 2010, 22:05

Nu domāju,ka slimo jo imunitāte ir vāja un bērniem ir liels pārdzīvojums-pozitīvs vai negatīvs tam nav nozīmes,un uz nervu pamata arī tā slimība ir klāt. Arī manam puisītim tā bija ,kad viņš aprīlī sāka iet bērnudārzā,no diviem mēnešiem dārziņā pavadījā 3 nedēļas. Pārējās noslimoja. Toties tagad no septembra,tagad tikai pirmo reiz atstājām uz nedēļu mājās jo bija stiprs klepus un tas arī viss.