Cik bieži Tu fotogrāfē mazuli?

26. Sep 2011, 19:23 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Bērni izaug vienu reizi un nav iespēja pagriezt laiku atpakaļ, lai sajustu vēlreiz emocijas, kas mūs pārņēma, piemēram, tad, kad mazais pirmo reizi tika vannots, pirmo reizi apvēlās vai pirmo reizi pasmaidīja. Tieši tāpēc pirmajā dzīves gadā ir tik nozīmīgi to visu iemūžināt fotogrāfijās!

 

Atceros, ka pirmajā Danielas dzīves gadā bildes tapa katru dienu, kas arvien krājās un krājās CD, bet galarezultātā taustāmā formā mums ir pavisam nedaudz, jo visu laiku šķita, ka gan jau uztaisīšu bildes, gan uztaisīšu. Bet realitātē, tā nenotika.

 

Kopš esmu izgājusi nelielus fotokursus un arī pavisam nesen uzrīkoju ģimenei fotosesiju, esmu nolēmusi- bildes ir jādabū taustāmā formātā :) Pačukstēšu, šajā gadā man ir ideja pārsteigt vīru un meitiņu ar fotogrāmatu, kur būs apkopots laiks sākot no grūtniecības un beidzot ar meitiņas 3 gadu jubileju :)

 

Uzsākot diskusiju par to, cik cik bieži jūs fotogrāfējat savu mazuli (varbūt regulāri taisāt mājas/studijas fotosesijas), atradu youtube.com interesantu klipiņu, kur kāds mazulis tika fotogrāfēts katru dienu visu pirmo dzīves gadu! Tas tik ir kaut kas! Laba ideja arī otram mazulim :)

 

Lai gan manai meitiņai ir jau 3 gadiņi, šad tad mēdzam uztaisīt mājas fotosesijas un paskatāmies, kād tad mazā ir izaugusi!

 

 

Cik bieži Tu fotogrāfē savu mazuli?

taschinka taschinka 26. Nov 2010, 08:52

Pardodas tads cietais disks,kas tiek pievienots pie kompja un ieladetas bildes,tas nav tas pats,kas ieksa kompi.Un taja daudz maz drosi glabat.

saulux10 saulux10 25. Nov 2010, 22:07

nu re arī ar cieto disku var noiet greizi ☹
ceru kad dabūsi ārā, jo būtu žēl ja pazustu ...

taschinka taschinka 25. Nov 2010, 19:37

Tadel bildes ir jaglaba cietaja diska 😉

saulux10 saulux10 25. Nov 2010, 19:04

es mazo fočēju gandriz katru dieniņu, un tagad jau ir vērojamas krasas atšķirības kāda bija piedzimstot un kāda tagad, atradu kur var attīstīt pa 7 santīmiem bildi, mēs tur attīstījām kāzu foto.
mēs attīstīsim pa 300 bildēm, arī cena nesanāk liela- mums ieteica attīstīt, jo diski ir diski, bet taustāmās ir vislabākās, jo tās var parādīt visiem mīļajiem un nekur nepazudīs, bet ja disks saplīst, tad ir tu-tū ☹

taschinka taschinka 25. Nov 2010, 17:16

Oj,es bildeju visu laiku daudz,daudz. Nu jau ir 36GB.Nu tas ir visas bildes kas vien ir,bet 99% ir tiesi dela bildes 😃 loti patik bildet katru mirkli un patik ari pasai pabut vinpuskadra.Uz papira netaisam.Bet ir doma tadu albumu ar izlasitam bildem uztaisit.Ja pasutu,tad vienigi Narvesen lapa,jo tur piegada uz Narvesen kiosku un bildes cena 0,11ls. 10*15 Bildes esam taisijusi tik lai davinatu.

25. Nov 2010, 14:54

lovelybaby , paldies!

tagad man arī ir aptuveni skaidrs. Feina lieta tā fotogrāmata.

25. Nov 2010, 14:32

avene, par fotogrāmatām šeit http://www.picturehappy.lv/photobooks/

25. Nov 2010, 14:21

meitenes, es laikam esmu atpalikusi, bet kas ir fotogrāmata?

Es bildēju bieži. Tagad mazajam jau pusgads un domāju pa čupai attīstīt, lai, kad ar kompi kaut kas notiek, nav jākož pirkstos un jānoz''elo, ka viss zudis. Pagaidām man ir pa mēnešiem sakārtotas mapītes, atliek veikt atlasi un tik drukāt ārā.

starp citu, kur jūs drukājiet savas bildītes? Un pa cik?

Varu ieteikt vienu vietu, kur var izdrukāt pa 7 sant. Bet tad jāpasūta uzreiz 50 un vairāk bildes.
Varbūt kāda zin vēl kādu lētāku variantu?

25. Nov 2010, 14:18

es gan pati bildēju ļoti daudz, gan arī vedu meitiņu uz fotosesijām, pirmdien brauksim atkal. esmu sapratusi, ka visizdevīgāk ir uztaisīt fotogrāmatas. par pirmajiem diviem dzīves mēnešiem jau tādu sataisīju, kas tika uzdāvināta abām vecvecāku ģimenēm un pašiem viens eksemplārs palika. tuvākajā laikā esmu stingri apņēmusies uztaisīt fotogrāmatu par nākamajiem diviem mēnešiem 😀

25. Nov 2010, 12:40

Man ir pilns dators ar meitas bildem,looooooti daudz bildeju 😀Tad kad bijA 2 gadini,tad sanjemos un 1000bildes sataisju,lai var salikt albuma😀
Tagad atkal ir daudz sakrajies,tikai atliek sataisit,un albums ir papildinaats😀

25. Nov 2010, 12:38

Fotoaparāts līdzi man ir gandrīz vienmēr, arī kamera.
Fotografēju daudz,man patīk.
Pirmā dzīves gada albums Penelopei jau gatavs.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 25. Nov 2010, 12:27

santam80, ahā, man arī ir video, kur mazā "ņēmās" pa punci- tik mīļi 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 25. Nov 2010, 12:21

rolly, tieši tāpēc esmu apņēmības pilna brīvdienās atlasīt bildes fotogrāmatai! Vienai draudzenei redzēju- baigi smuki izskatās 😀

25. Nov 2010, 12:14

es ari bildeju ti uz ta papira neka nesanak dabut 😀