Cik ātri laiks skrien!!

Cik ātri laiks skrien!!

12. May 2010, 11:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Anna Kovaļčuka uzskata, ka laiks skrien vēja spārniem. Kas viņai liek tā domāt, lasi viņas stāstu!

 

Nekad neaizdomājos par to, cik ātri laiks skrien tagad, kad meitiņa aug pa dienām. Saprotu, ka laiks tiešām skrien vēja spārniem. Atceros,kad nesen uzzināju ka gaidu bērniņu, pirmā vizīte pie ārtsta, pirmais USG, pirmās bērna kustības un dzemdība. Liekas, ka tas viss nav ar mani noticis!!



Esmu laimīga ka esmu māmiņa tik burvīgai meitiņai, pat neskatoties uz to, ka pirmo laiku bija nelielas problēmas (zīdīšana). Tagad to visu atceros ar smaidu.


Tagad dienas ritms ir pavisam citādāks nekā pirms tam, jo visas dienas ir pakārtotas tieši meitiņai.. Ja agrāk katru rītu varēju ilgāk gulšņāt pa gultu un nedarīt neko ,tad tagad to vairs nevaru atļauties, jo meitiņa prasa savu:) Nesūdzos, jo biju gatava šīm pārmaiņām!!!


Cenšos pierakstīt visus intresantos notikumus dienasgramatā, jo to visu nevar atcerēties- tos skaistos brīžus, visas pārmaiņas, jaunas kustības, jaunas skaņas.. Vēl nesen viņa ēda un gulēja:) un nu jau mums 7 mēneši. Neticas. Vēl pāris mēneši un meitiņa sāks staigāt. Un atkal kaut kas jauns.

{smallpic:1}
Dažreiz gribas apstādināt laiku, lai varētu izbaudīt ilgāk šos skaistos brīžus!!


Pat šajā pelēkajā dzīves situācijā BēRNS ievieš krāsainību. Es izbaudu šīs dienas ar smaidu uz lūpām un nedomāju par mūsu situāciju valstī.. Man  nav laika un vēlēšanas bojāt savus nervus :)

07. Oct 2009, 10:31

Piekritu laiks tiesam skrien veja sparniem vakar,piedzima, sodien jau ir pagajusi 3,5 gadi😀un tiesam nemanot.Tagad gaidu otru mazuli,ta ka man viss driz no jauna saksies😀

06. Oct 2009, 16:41

rita123-paldies😀😀😀
mums pat ir tādas drēbītes,kuras neesmam uzvilkušas,jo kaut kā nesanāca...jo augam kā sēnīte😉

rita123 rita123 06. Oct 2009, 08:38

Loti skaista bildīte😀

rita123 rita123 06. Oct 2009, 08:38

Manas izjūtas ir 100% vienādas ar Annas izjūtām😀Laiks tik ātri skrien,jo īpaši to redz cilvēki kuriem ir bērni😀

06. Oct 2009, 08:08

Katru reizi,kad izšķiroju Martas drēbes,un atkal kārtējo reizi daļu atlieku atsevišķā maisā,jo kļuvušas jau par mazām,arī man sagribās,lai laiks apstājas,lai meitiņa joprojām būtu mazs,mazs kunkulītis.Bet es apzinos,ka katram vecumam ir savi skaistie brīži,kam jādzīvo līdzi un jāpatur atmiņā!😀