Mājās gatavotas tortes mēdz būt gardākas par veikalā pirktajām. Tāpat domā arī Laila Logina, kura kā ģimenes kārumu gatavo cepumu torti.
Mūsu ģimenē pārsvarā gandrīz vienmēr netiek pirktas veikalu tirgotās kūkas, bet taisām paši, šoreiz māsa bija uztaisījusi cepumu biezpiena kūku vārda dienas svinībām.
Nepieciešamais:
-Cepumi
-biezpiens
-želantīns
-ievārījums
-trauks kūciņai
-saldais krējums biezpiena masai
{pic:1}
Visu nepieciešamo sajauc biezpiena masai un sāk likt pa kārtām, variējot ar biezpiena masu, cepumiem un ievārījumu. Kad pabeidz, tad pārlej ar sagatavotu izšķīdinātu želantīnu.
{pic:2}
Piedalies arī Tu konkursa "Manas ģimenes veselīgie kārumi" konkursā un laimē kasti ar 60 veselīgajiem Elovena cepumiem!
Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!