Bērnu svētki Vecmīlgrāvī un mana dzimšanas diena

Bērnu svētki Vecmīlgrāvī un mana dzimšanas diena

19. Jun 2012, 10:30 ruta27 ruta27

Tieši 3.jūnijā Vecmīlgrāvī bija bērnu svētki, tie notiek katru gadu. Šoreiz tie bija 31. vidusskolas stadionā, jo Ziemeļblāzmas parks vēl tiek remontēts. Un tieši šajā dienā bija mana dzimšanas diena. Laiks arī bija patīkams, bet vēlāk tomēr uznāca arī riktīgs lietus, bet tas nebija šķērslis,bija paņemtas lietusplēves līdzi, un svētku noskaņojums nebija sabojāts. Šie svētki stadionā notiek jau otro gadu. Tur bija ļoti interesanti, vajadzēja pildīt dažādus uzdevumus, un par tiem varēja dabūt dažādas balviņas, krāt zīmodziņus. 

Bija arī dažādi dzīvnieciņi no Zooloģiskā dārza: zosis, jūrascūciņas, truši, pūce, žurkas un bruņurupuči, tos varēja paņemt arī rokās. 

Arī Martinam tos patika paturēt

Viens no uzdevumiem - copējam zivis

 

Martins ķeras pie uzdevumu veikšanas: lēkšana ar maisu

Uzdevumi, kā jau bērnības svētkos, bija dažādi - līmēt, zīmēt utt.

Šajā gadā Amandiņa varēja jau pati daudzus uzdevumus izpildīt, pagājušajā gadā vēl bija maziņa. Protams, visus uzdevumus bijām izpildījuši godam un uz pilnajām kartiņām bija jāuzraksta vārdu, uzvārdu un telefona numuru, jo vēlāk bija izloze. Pa starpu atkal bija riktīgs lietus un te redzams: mums noderēja lietusplēves:

Pēc riktīgā lietus

Cilvēku bija daudz, notika arī dažādu mākslinieku koncerti, dejoja arī TDK BITĪTE, kā arī bija moderno deju priekšnesumi un bija arī teātra izrāde:

Un pats galvenais - uzstājās arī grupa Putnu balle:

Arī piepūšamās atrakcijas bija, šoreiz uz tām gan Martins, gan Amanda gāja labprāt, jo agrāk no tādām bija bail, negribēja nemaz iet. 

Pašā noslēgumā bija izloze no kartiņām, uz kurām bija sakrātie zīmodziņi. No sākuma bija 10 mazas balviņas un tad 3 lielākas. Man nemaz nebija cerības ko vinnēt, mazās balviņas man netika, bet, kad lozēja lielās balvas,  - bija mīkstās mantas no Vinnija Pūka multfilmas. Iespējams bija iegūt Tīģerīti, Sivēntiņu un pašu Vinniju pūku. Un, tieši, kad vilka pirmo lozi, nosauca manu vārdu, uz ko es nemaz necerēju. Nu riktīga dzimšanas dienas dāvana!

Šis ir sivēntiņš, ko vinnējām

Tā nu mums šī diena pagāja, bija interesanti - 

Dodamies mājup!

P.S. Rakstiņš nedaudz nokavējies, jo nebija bilžu, ko iesūtīt. 

Jauku dienu vēlot - 

Martins, Amanda un arī abi vecāki