Bērnu sēdeklītis ritenim

Bērnu sēdeklītis ritenim

14. Jan 2011, 17:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien apskatot Sieviešu kluba rakstus, man radās jautājums par bērnu krēsliņiem, ko pievienot ritenim.


Mēs ar vīru esam aktīvi riteņbraucēji, bet šogad jādomā, kur likt mazo meitiņu, ja gribam ņemt līdzi.

 

  • Kāda ir jūsu pieredze, kur likt bērnam krēsliņu, ja ritenim nav bagāžnieks un vai kādai ir bijusi ritenim piekabīte, kur mazo iesēdināt, kur to likt???
  • Kur var iegādāties???

 

Sandra Voitkāne

13. May 2010, 20:19

Mēs nopirkām pa 30LVL sēdeklīti kuru var stiprināt arī bez pagāžnieka!

08. Apr 2010, 08:50

Nu jā, man arī laikam pa pilsētu būtu bail braukt ar bērnu aizmugurē. Bet tā kā kopš rudens dzīvojam Siguldā, tad jau liekas pat muļķīgi neizmantot iespējas pa turienes takām un velo celiņiem braukāt!

07. Apr 2010, 20:59

Zane - jā, esam no Līgatnes un uz Siguldu bieži braucam iepirkties, vajadzētu iebraukt apskatīties....😀😀😀
Paldies par padomiņiem....")

07. Apr 2010, 18:41

Tā kā velo jautājumos mūsu tētis ir profesionālis, tad jau sen izdomāts, ka sēdeklītis tiks likts nevis pie bagāžnieka, bet pie sēdekļa trubas (tā ir lielāka amortizācija un bērnu mazāk īšus krata). Pasūtījāmi-neta veikalā, bet viņiem ir veikals Rīgā. Vispār labus sēdeklīšus var iegādāties daudzos veloveikalos. Bet bez ķiveres nekur.

07. Apr 2010, 17:27

Tā kā arī man šis jautājums ir aktuāls, tad no internetā salasītajiem komentāriem sapratu, ka vislabāk ir doties uz veikalu ar visu velo un bērnu, lai var pielaikot, vai visiem viss der, t.i., vai velo der sēdeklītis un vai bērnam ir ērti sēdeklītī.
Ja pareizi atceros un sandrulish dzīvo Līgatnē, tad iespējams noder Gandrs, kas ir Siguldā, pie Super Neto. www.gandrs.lv ir arī info par tiem sēdeklīšiem un ķiverēm. Nezinu, iespējams citur ir lētāk/ dārgāk, bet nu šis ir viens no variantiem.