Bērns un mājdzīvnieks. Vai Tev mājās ir kāds mājdzīvnieks?

Bērns un mājdzīvnieks. Vai Tev mājās ir kāds mājdzīvnieks?

31. Aug 2011, 14:52 avene* avene*

Nereti mājās kopā ar tās iemītniekiem – vecākiem un viņu atvasēm, mitinās arī pūkainie un nepūkainie mīluļi – dzīvnieciņi.


Bieži vien bērniņš, kas ienāk ģimenē, labi sadzīvo ar mājdzīvniekiem, taču ir gadījumi, kad viss neiet tik gludi kā vēlētos.

 

Vai jums mājās ir kāds dzīvnieciņš?

Kā pūkainais mīlulis un bērns sadzīvo?

 

 

Tāpat nereti bērni, kas jau paaugušies, lūgtin lūdzas vecākus, lai tiem aprūpē piešķir kādu mazu mīļu kaķīti, sunīti, kāmīti, žurciņu, bruņurupucīti un visādus citādus zvērus.

 

Kā jūs reaģējat uz šādiem bērna lūgumiem?

Vai jūsu bērnam ir mājdzīvnieks? Kāds? Kā bērns tiek galā ar rūpēm par savu mīluli?

 

Pastāstiet!

 

Iesaki savu tēmu dienas diskusijai arī Tu,norādot "Dienas diskusija"!

Galvenais nosacījums- tai jābūt interesantai un saistošai ikvienam no vecākiem :)

 

26. Oct 2010, 13:50

Mums ir kaķene un 7 mēnešu jauns bērns. Kaķi dažreiz pieliekam klāt, lai bērns pačamda, jo vinai patīk, bet kakim ne visai, bet mums ir britu īsspalvaina un viniem tāds raksturs ir, ka arī pie saimniekiem klepī neies, blakus gulēs, bet ne klepī, bet tā kaķis bērnu ignorē un problēmu nav un domāju, ka nākotnē nebūs.

25. Oct 2010, 13:26

Draza 😃
Kā sasmējos par trusenītes vārdu! 😃

Kādi vēl mīluļiem vārdi?

Mums pie vieniem vecvecākiem Cēzars, pie otriem - Rice.

25. Oct 2010, 13:04

Mums ir bordo dogs. Mazajam vēl ir tikai 2mēnesīši, tā kā vēl nav sākušās rotaļas uz grīdas, pagaidām grūti spriest kā būs, kā sadzīvos Bet pagaidām viss ir labi - suns jūt līdzi, kad bebis raud. Izņemot naktis, tad gan aiziet uz citu istabu un skali nopūšas, jo viņš mums tāds guļava.

25. Oct 2010, 12:54

Mēs dzīvojam vienistabas dzīvoklī, tātad jebkādi pūkainīši atkrīt. Draugs gan dažkārt ieminas, ka gribētu kaķi. Bet pie abām vecmāmiņam ir suņi - viens liels un viens mazs. Abiem ļoti interesē bēbis, skrien laizīties un sargā.

Jau lēnām sagatvajos uz to, ka pēc kādiem 3 gadiem sāksies čīkstēšana un lūgšanās pēc kāda pūkainīša. Man tomēr šķiet, ka dzīvoklī dzīvnieciņiem ir grūti.

25. Oct 2010, 12:48

Mums bija kaķis...Bet mazajai sāka veidoties alerģija, tādēļ nācās kaķi vest māsai ☹ , lai alerģija neattīstītos. Ja mazajai viss būs kārtībā, tad pēc pāris gadiem (kad dzīvosim savā mājā...ceru, ka tā arī būs), tad mums būs sunītis 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 25. Oct 2010, 12:45

Mans vīrs apsolīja meitiņai uz 5 gadu jubileju mazo trusīti 😀 tagd mājās mums ir zivis!