Bērni- mūsu laime! Pastāsti, kā jūties vecāku lomā!

Bērni- mūsu laime! Pastāsti, kā jūties vecāku lomā!

10. May 2011, 14:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērns ģimenē ienes ne tikai rūpes, atbildību, bet arī laimes mirkļus, kad šķiet- nekas dzīvē nav svarīgāks par bērnu! Bērniņš ienes daudz jaunas atziņas, tiek izdarītas dažādas izvēles, notiek izmaiņas gan personībā, gan ģimenē, gan apkārtējā vidē.

 

Piedalies jaunajā konkursā, kura ietvaros papildināsim rubriku "Manas ģimenes albums"!


Gaidām stāstus, bildes, video par to, kas Tevi padara tik laimīgu kā mammu vai tēti; kas ir mainījies Tavā ikdienā, kopš ģimenē ienāca mazulis; kā jūs jūtaties kā vecāki; ko ievērojotat audzinot savu mazo ķiparu vai varbūt ķiparus :)?

 

Jā, vārdos izteikt tas ir diezgan grūti, bet ņem talkā jebkurus radošās izpausmes līdzekļus- ne tikai fotoaparātu! Parādi, ko Tev nozīmē ģimenes kopīgā sajūta, kāda ir jūsu ģimenes mīlestība...

 

Šis konkursiņš liks aizdomāties par to, kas ir mainījies šī gada, divu vai varbūt ilgākā laika posmā kopš esat kļuvuši par vecākiem. Viegli noteikti vienmēr nav bijis, vai ne :)? Gan koliku, gan zobu nākšanas laiks, gan kāds niķītis.. Bet tomēr- tas mūsu mīlestību pret bērniem nemazina, tieši otrādi- mēs skatāmies uz viņiem un nevaram saprast- kur radušās tik unikālas būtnes...

 

Ikviens iesūtītais stāsts un reportāža piedalīsies izdevniecības "Zvaigzne ABC" grāmatas "12 lieliski origami modeļi" izlozē, ko noteiks Māmiņu Kluba redakcija!

Par grāmatu vairāk lasi šeit!

 

Sens japāņu ticējums vēstī: “Tas, kurš izlocīs no papīra tūkstoš dzērvju, piedzīvos savas viskvēlākās vēlmes piepildījumu.” 
Vērīgi sekojot līdzi šajā grāmatā sniegtajām instrukcijām, ikviens spēs izveidot ne tikai klasisko origami dzērvi, bet arī citus burvīgus modeļus – dzīvniekus, kukaiņus, ziedus. Katra modeļa tapšanas gaita soli pa solim atspoguļota krāsainos attēlos un detalizētos aprakstos. Grāmatā iekļautas arī 28 mākslinieciski noformētas papīra lapas modeļiem piemērotās krāsās. 

Pārveido papīra lapu par mākslas darbu!


 

Konkurss ilgst līdz 30.augustam.

Piedalies konkursā, iesūtot ziņu!

1

 


3