Bandāža - vai tā ir vajadzīga?

Bandāža - vai tā ir vajadzīga?

08. Oct 2010, 22:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc porāla Rodi.ru informācijas bandāžas tiek iedalītas grūtniecības, pēcdzemdību un kombinētajās bandāžās, kuras var izmantot gan līdz, gan pēc dzemdībām.

 

Pirmsdzemdību bandāžai, pirmkārt, jāatbalsta mātes vēders nesaspiežot to un vienlaicīgi palīdzot noturēt bērnu dzemdē pareizā stāvoklī. Pēc instrukcijas bandāža palīdz atvieglot sāpes mugurā. Atbalstot vēderu, bandāža tajā pašā pasargā pret striju veidošanos.

 

Pēcdzemdību bandāža (pēc izskata var būt kā elastīgs audums) ne tikai balsta vēderu un gurnus, bet arī atvieglo mugurkaulu, atbrīvojot no noguruma un sāpēm mugurā.

 

 Kombinēto bandāžu var izmantot gan pirms, gan pēc dzemdībām, vienkārši apgriežot uz otru pusi.

 

- Vai Tu grūtniecības laikā nēsāji bandāžu? Kāpēc?

- Kur Tu to iegādājies?

- Vai Tu tici, ka bandāža palīdz grūtniecības laikā un pēc dzemdībām?

Padalies savā viedoklī un pieredzē!

 

Foto no saita www.kids-price.ru

Muuna Muuna 16. Jan 2010, 11:49

esmu sapratusi, ka nekādas korsetes vēderu nesavilks. Tas pat pēc loģiskas nav iespējams. Vai nu pats "ieies vietā" vai trenējot, bet ādas no tā mazāk pavisam noteikti nebūs. Tikai vizuāli un tas arī viss. Gēni, pašas ķermeņa uzbūve, treniņi, kosmētiskie līdzekļi un procedūras ir tie, kas kaut ko var mainīt, bet nevis jostas..

Muuna Muuna 16. Jan 2010, 11:46

grūtniecības laikā man tās jostas nepatika, jo bija spiedoša sajūta un šķita, ka vēders pēc tam tāds smagāks kļuva. No pēcdzemdību jostas nekādu dižo efektu nejutu un arī man nepatika dēļ spiedošās sajūtas. Nēsāju koriģējošo apakšveļu, kurai ir vairāk kosmētisks efekts.