Balso par ģimenei draudzīgāko atpūtas vietu Latvijā!

Balso par ģimenei draudzīgāko atpūtas vietu Latvijā!

18. Nov 2009, 14:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noslēdzies aptaujas par ģimenei draudzīgāko atpūtas vietu Latvijā pirmais posms, kura laikā katrs interesents varēja pieteikt noslēguma balsojumam, viņaprāt, ģimeniskai atpūtai vispiemērotāko atpūtas vietu. Balsojumam tiek piedāvātas atpūtas vietas, kas aptaujas dalībnieku iesūtītajos ieteikumos minētas visbiežāk. Balsošana, pēc kuras rezultātiem tiks noteiktas ģimenei draudzīgākās atpūtas vietas katrā Latvijas novadā, turpināsies līdz 18. maijam. Nobalsot par saviem favorītiem varat portālos „Delfi” (http://www.delfi.lv/) un Bērnu un ģimenes lietu ministrijas mājas lapā http://www.bm.gov.lv/.

 

Aptauja par ģimenei draudzīgāko atpūtas vietu tiek rīkota jau piekto gadu pēc kārtas. Kā ierasts, tā notiek laikā, kad Latvijā tiek atzīmēti Starptautiskās Ģimenes dienas pasākumi. Ar šīs aptaujas palīdzību ministrija vēlas noskaidrot arvien jaunas atpūtas vietas visā Latvijā, kurās ģimenes ar bērniem var justies brīvi, droši un apmierināti, kā arī dot pienācīgu novērtējumu jau labi zināmām un sabiedrībā iemīļotām atpūtas vietām. Vienlaikus - arī informēt plašāku sabiedrību par šīm vietām.

 

Aicinām ikvienu ar savu balsojumam atbalstīt atpūtas vietu, kurā, atpūšoties kopīgi ar ģimeni un bērniem, esat juties patiešām labi!

Bērnu un ģimenes lietu ministrija