AUDIO: kontracepcija māmiņai

AUDIO: kontracepcija māmiņai

10. Feb 2011, 08:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kādam kontracepcijas līdzeklim Tu dod priekšroku? Vai ir kas mainījies pēc bērniņa piedzimšanas? Padalies savā pieredzē un pirmdien klausies radio raidījumu par kontracepciju un biežākajiem mītiem!

 

Viesi: ginekoloģe Vēsma Kažociņa,  jauniešu konsultante Lāsma Līdaka.

NOKLAUSIES RADIO RAIDĪJUMU!

taschinka taschinka 23. May 2010, 20:29

lietoju parasto spirali jau 6 menesus,bet diemzel nevaru to turpinat,jo ka jau zinams ta izraisa pastiprinatas m/r un man ir asins nerecesana.Loti velos zinat visu iespejamo par spirali mirena,tas laikam mans vienigais glabins.

taschinka taschinka 02. May 2010, 11:02

Pirms berna dzimsanas neizmantoju nekadu kontracepcijas lidzekli,jo bijam gatavi berninam,ja tas notiks.Pec berna dzimsanas saku domat,kadu labak.Biju izlasijusi par visiem veidiem,runajusi ar ginekologu,bet neviena kontracepcija ta isti neder man iznemot prezervativu,bet mums tas neiet pie sirds.Man ir asins nerecesana un tadel bija gruti ko izveleties,tad padomaju par letu un ilgstosu variantu-spirali.Man m/r ir stipras jau bez spirales,tadel ta neko isti nemaina.Ar vai bez spirales pret stipru asinosanu,japote zales,tad nu jau 6 menesus lietoju parasto spirali.Ta man netrauce,ir leti un uz ilgu laiku.