Ķermeņa masāža
20.05 15:30-16:30
Izpārdots
Piektdienas Gardēžu Klubā runāsim par dažādām mērcēm.Pastāsti, kādas ir iecienītākās mērces Tavā ģimenē!
Salātu mērces dara salātus sulīgākus, veicina to ilgāku uzglabāšanu.
Aukstās mērces lieto tikai pie aukstajiem ēdieniem.
Svētki ir tas laiks, kad baudot garās brīvdienas, mēs cenšamies iepriecināt savus mīļos ar kādu gardu un neikdienišķu ēdienu. Īpaši iecienīti ir saldie ar dažādām mērcēm, piemēram, vaniļas vai šokolādes mērce.
Un, kur vēl mērces, kuras pasniedz kā piedevu pie siltajiem ēdieniem!
Gardēžu Klubā viesosies Viesnīcas Tallink Hotel Riga šefpavāre Svetlana Riškova, pārtikas tehnologs Janīna Ķīvīte.