Attīstošās nodarbības bērniem!

13. Dec 2010, 11:58 mamma27 mamma27

Piektdienas vakaru mazie puiši un meitenes pavadīja aizrautīgi rotaļājoties. Pavisam mēs bijām vienpadsmit mazuļi. Vakars tika iesākts ar sasveicināšanos ar mazo rūķi un  zīmējumu izstādi. Mazie mākslinieki ļoti aizrautīgi zīmēja, ka pat nevēlējās īsti pārslēgties uz citu nodarbi.

{smallpic:1}

{smallpic:2}

Vakara programma mazajiem bija ļoti piesātināta- pēc zīmēšanas mazuļi ķērās klāt bumbu ripināšanai, tad lika piramīgas un krāsainās puzles, grabināja grabuļus un dziedāja dziesmu, gulēja uz spilveniem un izbaudīja vēja maigo pūsmiņu, skatījās maziņu leļļu teātrīti par Vecīša cimdiņu, ēda ābolīšus un protams pavadīja laiku arī jaukajā Māmiņu kluba bumbu baseinā. Un to visu viņi paspēja tikai par vienu stundiņu.

{smallpic:3}

Mazie bija tik ļoti aizrāvušies ,ka pat nevēlējās doties mājās. Laikam jau viņiem šī nodarbība bija stipri par īsu:)

{smallpic:4}

Ļoti ceru,ka šīs nodarbības turpināsies un mēs būsim tik pat kuplā skaitā. Mazie varēs sadraudzēties un spēlēties kopā.

 

Ilze Ābelīte-Goluba

{smallpic:5}

Piesakies uz nodarbībām aprīlī!

Nodarbības vieta: Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)

 

Maksa par nodarbību: 4 lati

 

Līdzi jāņem: maiņas apģērbs, ko nav žēl nosmērēt :) un maiņas apavi

 

Piesakies uz nodarbību, aizpildot anketu!

mamma27 mamma27 13. Mar 2010, 18:51

Nu tā nu sanāca,laikam jau bērniem no1,5 g. ir jādod vairāk laika. Līdz gadam ir savādāk, tur tā stunda tā vien,ir ,jo mazais nogurst, bet vēlāk viņš jau grib visu izzināt līdz ar to visu nevar tik īsā laikā apgūt.

mamma27 mamma27 13. Mar 2010, 18:31

nu man atkal tikai 12 darbs beidzas. jā, sanāca tāda ieskriešana un aizskriešana.☹ Nu pēc visa jau bērnam ir jādod laiks aprast ar telpu un tad atkal atvadīties . Un man ar pietrūka kaut kādas komunikācijas ar citām mammām, baigi ātri viss tas notika.

mamma27 mamma27 13. Mar 2010, 14:07

Nu es domāju,ka vēl pēc nodarbības varēja 30 min. atļaut viņiem padzīvoties un spēlēties ar visām mantām,jo beigās jau nekas cits kā bumbu baseins nebija pieejams. Bet tās mantas patiešām bija ļoti piemēotas šī vecuma bērniem.
Vai vakara nodarbību vairāk nebūs?!