Atrakcijas viena pēc otras

Atrakcijas viena pēc otras

15. Mar 2010, 20:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, manas mīļās māmiņas!

Gribēju padalīties, kā mums gāja dārziņā vasaras beigās. Vēl pāris dienu un manai vecākajai meitiņai sāksies atkal jauni piedzīvojumi dārziņā, agrie rīti un visa diena ar audzinātājām un draugiem, un pats galvenais, ar veselu kaudzi jaunas informācijas.

Gājām uz dārziņu, jo vecākās meitiņas- Annas draudzenītes mamma palūdza pieskatīt meiteni, kamēr pati atbrauc no darbiņiem. Diena jau bija piesātināta.

No rīta aizbraucām uz Rīgu pie omītes, uz Māmiņu klubu un meituks ieraudzīja pie Kongresu nama strūklaku, priecājāmies par vēsumu, kurš nāca no strūklakas.

{pic:1}

Kad atbraucām mājas, bija jāiet uz dārziņu pakaļ draudzenītei Emīlijai. Abas meitenes tik ļoti priecīgas par dārziņu, pat mazākā, jo mamma bija pie sāniem.

{pic:2}

Dažādi interesanti veidojumi, kur viegli var uzrāpties.

Mazākā meitiņa bija priecīga, ka tik daudz vietas, kur drīkst skraidīt un lēkāt un visur ir mīksta zālīte.

{pic:3}

Es tik ceru, ka viņa priecāsies tik pat ļoti, kad ies patstāvīgi dārziņā. Vecākajai meitiņai gan šis būs pēdējais gads dārziņā.

{pic:4}

Superīgie spīdīgie kalniņi, no kuriem forši var slidināties, bet ja neviens nepalīdz, tad vēl jāiemācās tik slidkalniņa augšdaļā.

Dārziņā ir daudz nojumīšu, agrāk domāju, priekš kam vajadzīgas šādas mazas mājiņas, kad vecākā meitiņa sāka iet dārziņā sapratu, lai lietainā dienā audzinātājas varētu pabūt svaigā gaisā ar bērniņiem un varbūt kaut ko parakstīt vai paspēlēt kādu jautru spēli.

{pic:5}

Mazākā mēģināja tikt meitenēm līdz, bet mums abām netikt līdz ātrajām meitenēm.

{pic:6}

Un šīs mīļās, jaukās riepas, pa kurām tiek lēkāts bez mitas cauru gadu, vienīgi ļauts atpūsties jūlija mēnesī.

{pic:7}

Pagājušo gadu Anniņa nāca mājās ar tulznām uz rociņām, beigu beigās vienojāmies ar audzinātājām, neļaut meitenei šūpoties uz vardītes, jo šī ierīce tika izmantota uzreiz, kā tika pa bērnudārza durvīm ārā.

{pic:8}

Tā pagāja mūs jautrā diena.

Es tik tiešām ceru, ka bērniem ir ļoti liels prieks pavadīt šis jautrās dienas dārziņā un izbaudīt to laiku skraidot pa plašo dārziņa apkārtni tāpat  kā mums pagāja šī dieniņa.

27. Aug 2009, 22:48

oo smukā mammas adīta jaciņa mugura😀tiešām labi izskatās😀

27. Aug 2009, 22:48

oo smukā mammas adīta jaciņa mugura😀tiešām labi izskatās😀