Atnākušas dāvaniņas

Atnākušas dāvaniņas

16. May 2012, 10:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Nu ko, nedēļa jau apskrējusi, klāt ir Ievu ziedēšanas laiks. Jūti to smaržu gaisā? Tev patīk? Pavasaris nudien dzīvei piešķir košākus toņus!

Bet par toņiem runājot, arī Jūs esat tās, kas katrai dienai piešķir jaunas krāsas ar savu dalību portāla dzīvē!

Aizvadīta ir arī Māmiņdiena, un tik patīkami ir atgriezties tās sniegtajās īpašajās sajūtās. To zina arī Nosiguldas, kas mums pastāstīja par  viņas pirmā māmiņu dienu. Tik mīļi un aizkustinoši..

Nosiguldas, uzdāvini sev vēl kādu pozitīvu emociju lādiņu, dodies jau 19.maijā uz Latvijas Leļļu Teātra izrādi "Mazā Nāriņa"!


Vairāk par izrādi uzzināsi Latvijas Leļļu Teātra mājaslapā!

Pēc biļetēm gaidīsim Māmiņu kluba redakcijā līdz 19.maijam! Ja ir jautājumi par balvas saņemšanu,raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

Jautrākai kopā būšanai sūtām 3 māmiņām grāmatiņu "Krāsu spēles, .Putni,zvēri, kukaiņi"

Grāmatiņa "Daba" un "Putni, zvēri, kukaiņi"

Īsi tekstiņi latviešu un krievu valodā - lasīšanai un rakstīšanai. Izkrāsojamie attēli. Grāmatas beigās - latviešu un krievu alfabēti.

Un grāmatiņas ceļo pie:

Geites, kas lika aizdomāties par to, cik svarīgi ir cilvēki, kas mūs ir radījuši, caur savu stāstu - Mamma, mamīte, mana mīļā mammīte! 

Minniites, kas Māmiņdienā kopā ar meitiņām gatavoja tulpītes no olu bretēm!

Wife, kuras Sergejs nupat kā ir pavisam atvadījies no autiņbiksītēm!

Apsveicam un pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 16.maija līdz 16.jūnijam no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs.

 

Nu ko, dāvaniņas izdalītas, jāatvadās!

Paldies par to, ka esat allaž pozitīvi domājošas!

Kristīne