Arī mūsu mājās ienāk raidījums Māmiņu Klubs...

Arī mūsu mājās ienāk raidījums Māmiņu Klubs...

12. Dec 2011, 18:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Man pašai ir liels prieks, ka Māmiņu Klubs ļauj izspausties citiem ar savām domām par redzēto un  vēlmēm ! Šī iespēja tik tiešām var būt  tā, kas dos iespēju augt un mainīties.

 

Man ir prieks par šīm 6 drosmīgām māmiņām, kas pieteicās šai skaistuma kūrei un izstāstīja par saviem mērķiem .Es ceru, ka viņām  visām tas izdosies un sapņi tiks piepildīti ātri.Bija jauki arī dzirdēt katras mērķus, ko vēlas iegūt: nomest liekos kg , domas par jaukiem apģērbiem, kas stāv skapī un nevar ar tiem pucēties , kā arī citai domas tikt vēl pie kāda jauka bērniņa, tāpat  cita  vēlas atgūt  enerģiju priekš  darba lietām, kā arī māmiņas meklēs un atradīs padomus uz saviem jautājumiem .Šajā laikā visām māmiņām noderēs atbalsti un viņas atbalstīs ģimenes,  vīri un  bērniņi kā vien varēs. Pārsteigums  man  bija tie atvadu našķi, ko  nu katra  bija sarūpējusi uz atvadam, kā arī šajā  visā laikā  viņām  būs daudz aktivitāšu : jāvingro , jāskrien, kā arī daudz kas cits, lai  tikai ātrāk  tiktu pie saviem mērķiem .Padomus viņām  visām  sniegs speciālisti :koučs , fizioterapeits , uztura konsultants, stila konsultants.

 

Liels prieks, ka tika pasludināts atkal jauns konkursiņš, kas nu šoreiz ir veltīts Valentīndienai ...arī mēs mēģināsim šeit piedalīties un ko jauku atrast :)

 

Likās ļoti noderīgi tēma par otrā mazuļa plānošanu ģimenē....Uzzināju apmēram, kāds  būtu tas ideālais laiks starp mazuļiem un uz ko jābūt gataviem, kad  būs pieteicies otrs  bērniņš.Priecē tas, ka  daudzas ģimenes domā par  vairākiem mazuļiem ģimenē.Padoms arī  bija, ka jau esošam bērniņam par to, ka  ģimenē būs  vēl viens mazulis .Šī tēma liek padomāt par to bērniņa ienākšanu ģimenē, kā ir pat Māmiņu klubā ir  veltīta lekcija  par otrā bērnniņa  ienākšanu ģimenē.

 

Man ļoti aktuāli un svarīga bija tēma par gripu.Pats noderīgākais  bija gripas pirmie simptomi  : augsta temperatūra, sāpes kaulos, parādās sauss klepus, aizlikts deguns, galvassāpes, sāpes acīs vai to kustību laikā.

 

Uzzināju, ka tajā laikā nebarot un pārāk nemīļot  mazo  bērnu, kā arī māmiņas tajā laikā nevar barot ar krūti mazo.Bet tas ne vienmēr arī ir jāpārtrauc. Māte ar pienu var iedot visu nepieciešamās lietas, kas noderētu priekš imūnsistēmas stiprināšanas.Ja ārsts ir norādījis medikamentu kursu, tad labāk  nebarot mazo ar krūti tajā laikā.

 

Ļoti noderīgi arī bija padomi, kā pasargāt mazo no saslimšanas ar  gripu.Un padomi, kā  veicināt  drošības pasākumus: jāvēdina telpas, jāliek mazo  gulēt svaigā gaisā un bieži jāstaigā svaigā gaisā (mēs šo darām ļoti bieži) , ķiploki  jālieto uzturā, tāpat uzzināju, ka arī ir pilieni  profilakses pēc pret gripu.

 

Ļoti svarīgi bija padomi no ārstes, ko labāk nevajadzētu darīt šaja laikā :vajadzētu ierobežot aktivitātes, neapmeklēt lielveikalus ar maziem  bērniem , neapmeklēt kultūras pasākumus , bet labāk ilgāk pastaigāties svaigā gaisā, vēdināt istabas, ēst augļus , vitamīnus uzņemt , un dzert daudz šķidruma.

 

Bija liels prieks par Superbēbītes sasniegumiem, ka jau māk apvelties.Tas ir tik  tiešām jauks pārsteigums vecākiem un jebkurā laikā,  vai kā mēs jūtamies, liks justies labāk un pasmaidīt tajā brīdī. Arī mēs uzzinājām par Superbēbītes māmiņu, kura ir saslimusi ar  gripu, tāpēc arī mēs novēlam jauku ātru  veseļošanos.

 

 

Tāpat prieku sagādāja, ka  varam sekot arī Māmiņu kluba visām 6  māmiņām  par skaistuma kūri un lasīt, kā tad sokas.

 

Uzzināju arī par nākošā  raidījuma tēmām.

Ir jauki ,ka rīko autiņbiksīšu modes skati.Šoreiz mums nāksies to pavērot pa  televizoru , piedalīšanos nācās mums atteikt, jo nedaudz es esmu pati apslimusi.

 

Ļoti gaidu iespēju, kad uzzināšu kaut ko par pneimokoku un  to plašākā zināšanu lokā.

 

Pat uzzināt, kā saglabāt romantiku, pat tad, kad ir ienācis mazulis attiecībās. Tas tik mums paplašinās zināšanas, bet mums šādu  brīžu attiecībās netrūkst.

 

Pašlaik vairāk vai mazāk man interesētu visas tēmas, ko rāda, bet  vairāk vēlētos redzēt kaut ko  no bērna veselības tēmām, tā pat arī par  vecāku  bērna attīstības  posmiem un iespējām...

 

SKATIES 6.FEBRUĀRA RAIDĪJUMU ŠEIT!