Ar ko Tu mazgā mazuļa drēbītes?

Ar ko Tu mazgā mazuļa drēbītes?

29. Oct 2010, 23:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienu paaudzes bērni ir diezgan alerģiski, tāpēc ir svarīgi, ar ko mazgāt drēbītes. Pastāsti, kādu mazgāšanas līdzekli un mīkstinātāju izmanto Tu?

 

Māmiņu Klubs pēc pediatres Irēnas Putniņas ieteikuma atgādina, ka veļa noteikti ir jāizskalo divas reizes, lai izskalotos viss veļas pulveris un mīkstinātājs! Sevišķi tas attiecas uz kokvilnas zeķubiksēm, kuru mikrošķiedrās sakrājas veļas pulvera daļiņas!

 

- Vai Tavam bērnam bijusi alerģija no mazgāšanas līdzekļa?

- Vai alerģijas dēļ ir nācies mainīt veļas pulveri vai mīkstinātāju?

- Kādu veļas pulveri un mīkstinātāju Tu lieto?

- Vai bērnu un pieaugušo drēbes mazgā atsevišķi?

11. Feb 2010, 09:41

Veļas mīkstinātājus nelietoju, mazgāšanas līdzeklis - Marine Sensitive. Mūsu un bēbīša drēbes mazgājam atsevišķi. Tā kā man ir atopiskais dermatīts, arī man šis mazgāšanas līdzeklis ir ļoti labvēlīgs. Labi ir arī Kastanis, Neutral.

05. Feb 2010, 21:56

Es sākumā ,kad mazā bija pavisam maziņa, mazgāju ar Bobas pulveri = labi izmazgājās....
Tagad jau liekam kopā ar visām drēbītēm un nekādas vainas...
Mīkstinātājus reti lietojam, jo nepatīk tā ķīmija tik daudz...
Un traipus no banāniem nevaru iztīrīt ne ar ko .....

vikkuks vikkuks 05. Feb 2010, 15:19

Kamēr puiks bijs mazs mazgāju ar dreft-speciali bērniem domātu, bet no 6 mēnesu vecuma mazgāju kopā ar citām drēbēm izmantojam Domol veļas pulveri.Mazajam nav nekādu alerģiju.

05. Feb 2010, 12:08

Mēs tādi alerģiski esam ,vēljoprojām neesam tikuši skaidrībā kuras pumpas no kā tāpēc viss ļoti jāpārdomā-ar ko mazgāt,ar ko skalot,ar ko tīrīt.Jau no dzimšanas dēliņa drēbes mazgāju atsevišķi(neuzskatu,ka tas ir ļoti sarežģīti,jo tā kā pārģērbjamies vairākas reizes pa dienu,tad kaudzīte sakrājas ātri😀)Lietoju Amway bērnu veļas pulveri un Chicco veļas mīkstinātāju.Neko nemainu,jo rezultāts apmierina.Ja gadās kāds grūtāk iztīrāms pleķītis ,tad iztīru ar kādu no Vanishiem vai tml,izskaloju,bet pēc tam izmazgāju kā parasti.

05. Feb 2010, 11:30

pirmos mēnēšus mazgāju ar mini risku vai bobas pūlveriem,bet tagad jau mazgāju ar parastajiem ,alerģijas nav!!

05. Feb 2010, 11:05

Ar minirisk vai neutral veļas pulveriem un veļas mīkstinātājiem - abi lietojas ļoti ilgi, nav nekādu uzkrītošu smaržu, kas man ir ļoti svarīgi, jo arī pēc grūtniecības toksikozēm neesmu tikusi vaļā no nepatikas pret asām ķīmiskām smakām, un paredzēti mazuļu drēbītēm un cilvēkiem ar jutīgu ādu. Līdz pusgadiņam mazgāju atsevišķi no mūsu drēbēm, bet tagad šķiroju tik pa krāsām😀 Pēc mazgāšanas lieku ārā uz balkona žāvēties, la pavisam smaržīga un svaiga kļūst😀

05. Feb 2010, 11:00


Pašlaik meklēju labāku pulveri mazajai,jo tagad,kad sākusi visu ko ēst,nevar izmazgāt tos dzeltenos pleķīšus. Visas drēbes ar tiem pleķiem.
Kāda no māmiņām var ieteikt kādu pulveri,kas izmazgā šos ēdienu pleķu...? B;utu ļoti pateicīga...😀