Ar kādām sajūtām atceries savas dzemdības?

Ar kādām sajūtām atceries savas dzemdības?

29. Mar 2010, 16:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piedalies Māmiņu Kluba diskusijā par savām dzemdību atmiņām!

 

Kā dzemdību laikā juties? Vai droši? Varbūt nespēji atbrīvoties, jo biji nobijusies?

 

Varbūt Tev tas viss pagāja tik ātri, ka atcerēties pat nav ko?

 

Varbūt atmiņas Tev traucē izlemt par labu nākamam bērniņam? Tik sāpīgas tās ir!

princesemince princesemince 09. Apr 2011, 22:55

es jau dzemdību zālē biju gatava dzemdēt atkal un atkal, neskatoties, ka no sāpēm brīžam "slēdzos ārā". bet vienalga - nekas nevar būt skaistāks par dzemdībām!

09. Apr 2011, 18:44

Visu laiku saku un teikšu, ka dzemdības ir pats skaistākais, kas ar mani ir noticis. Viss grūtniecības laiks bija tik skaists, viss noritēja tik labi, ka biju pārliecināta, ka dzemdības man būs vieglas. Taču notika nedaudz savādāk. Lai gan sākums bija ideāls, ar ūdeņu noiešanu, taču turpinājās viss ar stimulēšanu un finālā mazais nāca pasaulē ar vakuuma palīdzību. Un lūk, tas brīdis, kad lika vakuumu bija pats, pats sāpīgākais, kad ļāvu vaļu savai balsij, tas bija tik neizturami. Taču liels atbalsts bija arī vīrs, kurš vajadzīgajā brīdī uzlēja ūdeni uz lūpām, uzmundrināja un LIELO brīdi gaidīja tikpat ļoti kā es. Vakuuma sāpes neaizmirsīšu nekad, bet kontrakciju sāpes esmu jau aizmirsusi. Kontrakciju sāpes, kad tonīšu aparātā cipars uzkāpa līdz 160 un 170, bija nieks, salīdzinot ar tām. Arī nākamās dienas nespēks un ģīboņi bija nekas 😀 Jau tagad zinu, ka noteikti gribu vēl vismaz vienas dzemdības. Tikai ļoti gribētos, lai tās būtu ja ne sāpju ziņā vieglākas, tad bez vakuuma, jo arī mazajam tā ir ļoti liela slodze.

taschinka taschinka 09. Apr 2011, 07:27

Vai,atmiņas ir no vienas puses jaukas,bet no citas šausmīgas.Jaukas,skaistas par to,ka pasaulē ieradās mūsu dēliņš,bet šausmīgas,jo bija smagi,grūti,sāpīgi.
Ja runāt par otru bērnu tad,jā,man ir bail,kaut planos nav,bet ta pat iedomajoties metas bailes.Un ne tikai pašas dzemdības ,bet arī visi 9 mēneši bija smagi,bet arī skaisti.

09. Apr 2011, 06:52

Man ir ļoti skaistas atmiņas par dzemdībām.... Kā atceros tās sajūtas, kad mazā bija man uz punča, tā uzreiz gribas otru mazuli 😍