APTAUJA: Kādi ir Tava bērna dārzeņu un augļu ēšanas paradumi?

15. Jun 2012, 08:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arī Māmiņu Klubs iesaistījies jaunajā veselīga dzīvesveida kampaņā „Ēdīsim dārzeņus un augļus 5 reizes dienā!”, kuras mērķis ir veicināt lielāku dārzeņu un augļu patēriņu ikdienā.



Kādi ir Tava bērna dārzeņu un augļu ēšanas paradumi? Piedalies aptaujā un laimē!

 

Balva

Izspēlēsim Zvaigzne ABC grāmatu "Pielūdzējs"

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

 

Kad Leona gluži nejauši kļūst par šausminoša nelaimes gadījuma aculiecinieci un pēc ilgiem stabilas laulības gadiem viņu pamet vīrs, sievietes dzīve pēkšņi sagriežas ar kājām gaisā. Taču neilgi pēc traģiskajiem notikumiem viņa satiek šarmanto Robertu, kurā neprātīgi iemīlas.
Leona nenojauš, ka dramatiskie notikumi viņas dzīvē līdz ar to tikai sākas un pavisam drīz būs jāsakopo visi spēki un uzņēmība, lai glābtu savu dzīvību.

Psiholoģiski izsmalcināts, dziļš un aizraujošs līdz pat pēdējai lappusei – tāds ir bestselleru autores Šarlotes Linkas jaunais spriedzes romāns Pielūdzējs.

 

Tāpat izspēlēsim arī Zvaigzne ABC grāmatu "Vampīru akadēmija".

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

 

 

Rakstnieces Rišelas Mīdas (Richelle Mead) romānu cikls jauniešiem “Vampīru akadēmija” (Vampire Academy) iekarojis popularitāti visā pasaulē, jo piešķir jaunu pavērsienu tradicionālajai vampīru tēmai.

Lisa Dragomira ir mirstīga vampīre.
Viņa nemitīgi jāsargā no visnežēlīgākajiem un bīstamākajiem vampīriem – tiem, kuri nekad nenomirs.
Roze Hetaveja ir Lisas labākā draudzene un miesassardze.
Pēc bēgšanas no mācību iestādes un divus gadus ilgušas dzīves nelikumīgā brīvībā abas meitenes tiek ar varu atvestas atpakaļ Sv. Vladimira akadēmijas dzelzs vārtu ielokā, kur viņām jāizdzīvo aizliegtas mīlas, cietsirdīgu attiecību un baisu nakts rituālu pilnā pasaulē. Pats galvenais – viņas ne mirkli nedrīkst zaudēt modrību, lai nemirstīgie vampīri nepaņemtu Lisu uz mūžiem.
Aiz dzelzs vārtiem slēpjas aizliegts kārdinājums...

 

Aptauja ilgst līdz 30.augustam, rezultātus paziņosim 31.augustā.

Lasi vairāk par kampaņu šeit!