Apceļojam Latviju. Tērvete.

Apceļojam Latviju. Tērvete.

24. Mar 2012, 20:05 mamma27 mamma27

Šajā vasarā mēs esam nolēmuši apceļot Laviju un iepazīt jaukas vietas,kur var atpūsties ar bērnu un arī ko apskatīt. Nolēmu arī jums pastāstīt ko tad skaistu var apskatīt Latvijā. Tad nu mūsu pirmais ceļojums bija uz Tērveti.


Jāsaka ka tik superīgā vietā sen nebija būts. Priekš mana trīsgadnieka lieliska vieta kur izskrieties-Rūķu mājiņas atbilda viņa augumam-ko gan labāk var vēlēties.

Tomēr šeit ir ko redzēt ne tikai maziem bet arī lieliem,jo brīžiem nevarēja saprast,kam ir jautrāk-vīram vai bērnam. Tā kā es Tērvetes parkā biju bijusi pirms kādiem desmit gadiem ,tad jau arī man bija tīri interesanti.

Ieteikumi tiem kas dosies uz Tērveti: ērti apavi, silts laiks un pacietība jāņem līdz. Jo kājas nogurst tā pamatīgi un plašumi ir lieli.

 

Iesaku izstaigāt raganu silu,tad doties uz rūķīšu mežu.Un ja pietiek spēka,tad var arī apmeklēt rotaļu laukumu. Bet uz rūķīšu mežu jāiet kājām ,jo savādāk visi prieki aizies gar degunu. Tur kursē arī vilcieniņš bet ar to var braukt atpakaļ,kad spēki izsīkuši.

 

Pārrunas ar raganu un tējas dzeršana ir ļoti vērtīga lieta-mans mazais vairs nebaidās no raganām. Un tas ir lieliski. Tēja ir patiešām garda. Un mums-vecākiem vēl tika iedota zīmīte,ko var lasīt tikai tad ja gadās kādas lielas nesaskaņas vai strīdi- tad palikšot vieglāk. Vaļā vēl neesmu taisījusi un ceru ,ka nevajadzēs, bet ja nu tomēr,tad no kolēģes uzzinātju,ka tie vārdi tiešām palīdzot.

Tad nu ieskatieites kā mums gāja:

 

{fotoblog:2400}

 

Nākamreiz par Cēsīm!

taschinka taschinka 26. May 2011, 17:20

Piebiedrojos tavam teiktajam.
Es ar no turienes nakusi dzīvoju no 7 gadiem,bet tā kā tur dzīvo mana vecā mama,tad līdz tiem 7 gadiem dzīvojot Dobelē braucām ciemos.
Tagad ar visi radi bieži savācamies un braucam piknikā uz Tērveti,tieši parku gan apmeklējam nu jau reti,jo ieejas maksa nav no lētajām.Un vel jau jocīga sajūta,ka agrāk mēs tur pa parku skraidījām cauram dienām,bet tagad jāmaksā.