Annels atrakcijas piedāvā..

Annels atrakcijas piedāvā..

02. Dec 2009, 14:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kopš savas darbības uzsākšanas 1995. gadā, ANNELS ir kļuvis par vadošo rotaļu laukumu projektu, piepūšamo atrakciju un reklāmas objektu izgatavotāju. Katru gadu ANNELS piedalās vairāk nekā 300 izklaides pasākumos visā Latvijā un pilnveido arī dažādas privātās dzimšanas svinības, sporta spēles, piknikus un citus pasākumus ar savām piepūšamajām un izklaides atrakcijām.

Mūsu mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni un atbalstu, veidojot sakārtotu bērnu spēļu, izklaides un rotaļu vidi, pasargājot bērnus no traumām, ielu dzīves, nepilnvērtīgas laika pavadīšanas – tā vietā mēs kopīgi varam radīt kompleksu un saturīgu bērnu spēļu, izklaides un rotaļu pasaules modeli.

Jau kopš savas darbības pirmsākumiem SIA ANNELS nodarbojas ar bērnu rotaļu istabu apkalpošanu tirdzniecības centros. Iegūta pieredze no Eiropas sadarbības partneriem, ļauj SIA ANNELS radošajai komandai izveidot un iekārtot interesantas un bērniem atbilstošas rotaļu istabas. Rotaļu istabas izvietotas lielākajos tirdzniecības centros Latvijā un dod iespēju katram bērnam rotaļāties bumbiņās, iziet rotaļu laukuma konstrukcijas šķēršļotos ceļus, spēlēties ar vecumam atbilstošām rotaļlietām un attīstošajām spēlēm un atrast jaunus draugus un rotaļu biedrus profesionāla un pieredzējuša personāla uzraudzībā.

SIA ANNELS saviem klientiem piedāvā izīrēt labākās un interesantākās piepūšamās un izklaides atrakcijas, kas laika gaitā attīstījušās, mainījušās un kļuvušas tikai aizraujošākas un kvalitatīvākas. Bez atrakcijām tiek piedāvāti arī karuseļi. Vairākas kopā vai katra atrakcija vai karuselis atsevišķi padarīs jebkurus svētkus, sporta spēles, piknikus un citus izklaides pasākumus ievērojamākus, interesantākus un krāšņākus.

Pilnvērtīgām un daudzveidīgām bērnu izklaidēm piedāvājam izgatavot un uzstādīt bērnu laukumiņus telpās un ārā – Hags rotaļu laukumi, koka un polsterētos laukumus un MoveandStik universālos laukumus. Rotaļu laukumu konstrukcijām ir iespēja izveidot jebkāda veida un ideju projektu. Neļausim jaunākajām paaudzēm pavadīt dienas pie datora vai televizora. Rotaļāšanās rotaļu laukumos ne tikai sagādā bērniem prieku, bet arī uzlabo un nostiprina viņu veselību un fiziskās attīstības līmeni. Tāpēc SIA ANNELS kopā ar saviem partneriem Eiropā katru gadu apgūst jaunākas rotaļu laukumu izgatavošanas tehnoloģijas un apmeklē ikgadējās izstādes, kas dod jaunas zināšanas un prasmes projektu veidošanā.

 

SIA ANNELS kolektīvs ir atvērts darbā ar katru klientu, un piedāvā katram individuālu pieeju un risinājumu.

 

Sīkāku un plašāku informāciju var apskatīt ANNELS māja lapā http://www.annels.lv/

15. Jun 2009, 12:41

IļguciemÄ

03. Apr 2009, 10:34

Labdien!
Gribeju pajutat,vai Ilguciema(Riga)ir rotalu istabas(attistibas skolina)berniem lidz 2 gadu vecumam,kur varetu aizvest berninu uz dazam stundam?Kadas ir cenas?

13. Jun 2008, 16:18

Bērni mazāki pa 3 gadiem rotaļu istabu apmekelē kopā ar vienu vecākiem, omīti vai auklīti. Atrodas ielākajos Rīgas Tirdzniecības centros ( Mols, Dole, Alfa, Galerija Azur,Sky&More, Domina), kā arī Liepājā, Ventspilī un Valmierā. Sikāku informāciju varat apskatīt mājas lapā http://www.annels.lv/about.html?l=1&m=10&c=32.
Cenas ir 0.75 Ls par 15 minūtēm, bet darba dienās līdz plkst 14:00 ir 50% atlaide.