1989. gada 23. augustā dzimušie skries īpašu posmu Baltijas vienotības skrējienā "Sirdspuksti Baltijai"

1989. gada 23. augustā dzimušie skries īpašu posmu Baltijas vienotības skrējienā "Sirdspuksti Baltijai"

03. Mar 2010, 19:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Savam kilometram Baltijas vienotības skrējienā „Sirdspuksti Baltijai” reģistrējušies jaunieši, kuri dzimuši 1989. gada 23. augustā – vēsturiskajā „Baltijas ceļa” dienā. Vairāk nekā 10 Baltijas ceļa vienaudži 23. augustā plkst. 18:49 startēs 376. kontrolpunktā, kas atrodas pie Rīgas robežas zīmes uz Pleskavas šosejas. Pieteikties un pievienoties šim īpašajam „Baltijas ceļa” kilometram var arī citi 1989. gada 23. augustā dzimušie jaunieši.

 

Līdzās akcijas mājas lapai www.baltijascelam20.lv un informācijas teltij pie Brīvības pieminekļa reģistrēšanās skrējienam „Sirdspuksti Baltijai” aktīvi notiek arī portālā www.draugiem.lv sadaļā „Sirdspuksti Baltijai”. Tur var ne tikai pieteikties savam kilometram, bet arī redzēt, kuru kilometru skries Tavi draugi, lasīt jaunākās ziņas par skrējienu un veidot savas fotogrāfiju galerijas.

 

„Sirdspuksti Baltijai” ir diennakts skrējiens pa vēsturisko Baltijas ceļa maršrutu, kas, atzīmējot Baltijas ceļa divdesmito gadskārtu, 22. un 23.augustā notiks visās trijās Baltijas valstīs. 22.augusta pēcpusdienā tas aizsāksies Tallinā un Viļņā, un 23.augustā plkst. 20.00 noslēgsies pie Brīvības pieminekļa Rīgā. „Sirdspuksti Baltijai” notiek, lai atkal sajustu Baltijas valstu vienotību, atsauktu atmiņā kopīgo cīņu par brīvību un lai pierādītu mūsu nacionālās apziņas dzīvotspēju. 678 kilometru garais maršruts ir sadalīts 1 km stafetes posmos, un ikviens Baltijas iedzīvotājs ir aicināts piedalīties un noskriet savu kilometru Baltijas vienotībai.

 

Skrien arī Tu kopā ar Māmiņu Klubu!

 

Skrējiena posms kopā ar Māmiņu Klubu būs 23.augustā plkst.19.54 posmā no Stabu ielas līdz Brīvības piemineklim! Ir vērts piedalīties, jo tas būs pēdējais posms šajā vienotības skrējienā!

 

Māmiņu Klubs skrējienam pulcēsies jau no 19:30 pie Double Coffee kafejnīcas uz Stabu un Brīvības ielas stūra.

 

Kur pieteikties?

 

Ja vēlies skriet kopā ar Māmiņu Klubu, piesakies, aizpildot anketu ŠEIT: http://maminuklubs.lv/aptauja/piesakies_vienotibas_skrejienam/!

 

Ja Tu jau esi aizpildījusi anketu un pieteikusies organizētāju mājas lapā, lūdzu, izdari to vēlreiz pie mums, lai zinām, cik ģimeņu aptuveni piedalīsies!

 

Neaizmirsti mājās visu ģimeni, jo skrējiens būs kopā ar bēbīšiem!

 

Kā sagatavoties?

 

Tā kā kopā ar mums skries arī citi dalībnieki, kas būs pieteikušies caur organizētāju mājas lapu www.baltijascelam20.lv, tad ir jāizdomā veids, kā atšķirties!

 

Māmiņu Klubs būs sagatavojis karodziņus, bet aicinām māmiņas izgatavot mazus pušķīšus, ko nolikt pie Brīvības pieminekļa. Pie šiem pušķīšiem piesiesim arī iepriekš izgatavotas un izgrieztas kartona pēdiņas kā bērniņa un Latvijas nākotnes simbolu. Protams, ja esi čakla rokdarbniece, šādu pēdiņu mājās vari pagatavot pati!

 

Vairāk informācijas par skrējienu meklē ŠEIT!

SKRIESIM KOPĀ!

 

17. Aug 2009, 17:31

Varetu vēl lentītes apsiet ap galvu noteiktā krāsā, lai mamiņu klubs atšķiras.....!!!!

17. Aug 2009, 17:31

Varetu vēl lentītes apsiet ap galvu noteiktā krāsā, lai mamiņu klubs atšķiras.....!!!!