20.01.raidījums: pirmā ārsta vizīte, joga ar mazuli un attīstošas dejas bērniem

21. Jan 2013, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laiks sākt jaunu nedēļu un kas gan var būt pozitīvāks sākums kā ielūkoties Māmiņu Kluba raidījumā, kur valda prieks, krāsainība un jautrība!

Pirmā ārsta vizīte jaundzimušajam

Pirmās dienas pēc bērniņa piedzimšanas var būt grūtākas, jo mazulītim ir jāaprod ar to, ka viņš ir piedzimis. Tāpat pirmajās dienās mazulīti gaida ārsta vizītes, kuru laikā neonatologs pārbauda bērniņa veselības stāvokli.

Attīstošā deju un kustību izrāde

Māmiņu Klubs jau vairākus gadus ir skatāms Lietuvā lietuviešu valodā, kurā ģimenes var uzzināt visu svarīgo par bērnu audzināšanu. Arī mūsu kaimiņvalstī notiek interesanti un aizraujoši pasākumi pašiem mazākajiem, tāpēc šoreiz kopā lietuviešu Māmiņu Kluba vadītāju Egli dosimies uz īpašu deju un kustību pirmizrādi Viļņā.

Joga kopā ar mazuli Māmiņu Klubā

Joga pasaulē zināma jau vairāk, nekā 5 tūkstoši gadu, joga ir veids kā mēs liekam nomierināties prātam, uzlabojot savu fizisko ķermeni, ienesot ikdienas dzīvē mieru. Tas viss, jo īpaši ir nepieciešams māmiņām, jo mēs taču zinām, ka negulētas naktis, satraukumi par bērniņu, var mūs izsist no līdzsvara. Tāpēc Māmiņu Kluba vecāku skolā jogas pasniedzēja Evita tiekas ar māmiņām un viņu mazuļiem, lai palīdzētu mums dzīvot harmoniskāk.

Skatāmies kopā Māmiņu Kluba raidījumu!

TV