1.marta TV raidījumā - Superbēbīša dzemdību video

28. Feb 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Marta pirmais raidījums solās būt ļoti aizkustinošs, jo būsim klātesoši lielam brīnumam - redzēsim, kā pasaulē nāk Superbēbīte Odeta, kuras gaidīšanai sekojām līdzi kopš gada sākumā.

Mēs bijām klāt kopā ar māmiņu Kristīni un tēti Ediju brīdī, kad viņi sarūpēja mazulītes pūriņu, kad iepazinās ar vecmāti un klausījās mazulīša sirdspukstos.

Māmiņu Kluba 1.marta TV raidījumā kanālā STV Pirmā plkst. 9.20 redzēsi aizkustinošus brīžus no mazulītes Odetas piedzimšanas. 

Pēc pirmajām dienām, kad jaunie vecāki būs sākuši pierast pie Superbēbītes ienākšanas pasaulē, kopīgi dosimies viņus apraudzīt un uzzināt, kā viņiem klājas.

Lielajā intervijā tiksimies ar Dailes teātra talantīgo aktrisi un dvīņu mammu Ilzi Ķuzuli - Skrastiņu. Aizvadītajā sezonā Ilze atzīta par gada aktrisi, taču sarunas būs ne tikai par teātri.

Kopā ar ekspertiem meklēsim atbildes uz jautājumiem, kā izvēlēties savas ģimenes mājokli - kurus parametrus noteikti ņemt vērā?

Vai zināji, ka imunitāti sekmē arī draudzīgās baktērijas? Šajā svētdienā par tām uzzināsim vairāk - kas tās ir un kuros gadījumos lietot?

Tiekamies jau svētdien 9.20