19.01. STV: Mazasinība jeb anēmija, saldēti dārzeņi uzturā, harmoniska sieviete

19. Jan 2020, 10:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba jaunā TV sezona pamazām sāk ieskrieties - vēl pirms nedēļas šajā gadā tikāmies pirmo reizi, bet nu jau kārta otrajam raidījumam. Vai jau esi paguvusi to noskatīties?

Ja kādu iemeslu dēļ tomēr 19.janvāra raidījumu esi palaidusi garām, vai arī vēlies to noskatīties atkārtoti, mūsu portālā to vari izdarīt sev jebkurā ērtākajā laikā.

Raidījuma lielajā intervijā šajā svētdienā ciemojās Latvijas iecienītākā fizioterapeite Klaudija Hēla. Runājām par gaidāmajiem jaunumiem - jauno bērnudārzu -, par attiecībām ar bērniem un bērnu audzināšanu.

Aizvadītajā nedēļā iepazināmies ar sirsnīgo Superbēbīša ģimeni, un turpmāk notikumiem viņu ģimenē sekosim līdzi visa gada garumā. Jau februārī ģimene gaida ierodamies pasaulē otro bērniņu, tāpēc līdz tam sekosim līdzi gaidīšanas laikam. Šajā svētdienā kopā ar Superbēbīša māmiņu devāmies pie ārsta, lai saņemtu atbildes uz jautājumiem par mazasinību jeb anēmiju.

Guvām atbildes uz jautājumiem par saldētu dārzeņu iekļaušanu uzturā - kādi nosacījumi jāievēro dārzeņu uzglabāšanai saldētavā un kuri no dārzeņiem ir piemēroti saldēšanai.

Mūsdienās sievietes no sevis prasa ļoti daudz, un tas, protams, nepaliek bez sekām. Kā sievietei dzīvot harmonisku dzīvi, kā mācēt labāk saplānot savu laiku? Uz šiem jautājumiem Māmiņu Kluba raidījumā atbildēja personīgās izaugsmes trenere un laika plānošanas eksperte Evija Šalte - Novicka.

TV