16.06 STV: Frizūras vasarai, mode mammai un meitai, ēdiens tūbiņā, gurķu marinādes

16.06 STV: Frizūras vasarai, mode mammai un meitai, ēdiens tūbiņā, gurķu marinādes

16. Jun 2019, 10:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Saulains sveiciens svētdienas rītā! Mums ir tik liels prieks svētdienas rītos ar jums tikties gluži kā arī ļoti īpašām draudzenēm, lai parunātu par tēmām, kas mums svarīgas.

Šī svētdiena nebija izņēmums, un pirms došanās vasaras brīvdienās vēl steidzām sapucēties vasarai, pagatavot ko gardu un vienkārši izrunāties tā no visas sirds.

Māmiņu Kluba raidījums nav iedomājams bez iedvesmojošas receptes. Šī reize nebija izņēmums - kopā ar šefpavāru Normundu Baranovski pagatavojām trīs dažādos veidos gurķus.

Atskatījāmies uz piedzīvojumiem pagājušajā sestdienā Māmiņu Kluba Vasaras Festivālā.

 

 

Noskaidrojām, ko darīt, ja esam pārāk ilgi uzturējušies saulītē, un kā pēc tam parūpēties par savu ādu.

 

 

Devāmies uzzināt, kā pludmales sezonā saskaņot tērpus mammām un meitām.

 

 

Vasarā gribas pucēties jo īpaši, tāpēc devāmies pie friziermeistara, kurš parādīja šīs vasaras aktuālākās frizūras, kuras varam katra pati izveidot ātri un vienkārši.

 

 

No speciālista uzzinājām atbildes par mazuļiem domātajiem ēdieniem tūbiņās - kas lācītim vēderā un no kāda vecuma tie bērniem piemēroti.

 

 

Raidījumā ieskatījāmies raidījuma "Māmiņu Klubs" tapšanas aizkulisēs. Kristīne Virsnīte pastāstīja par savām attiecībām ar mammas lomu, to, kā patiesībā top raidījums, un ko visvairāk par visu šajā pasaulē vēlētos mainīt.

 

 

Visu raidījumu skaties

TV