16.OKTOBRIS - Bosa diena: Uzzini, kas jādara un laimē!

16.OKTOBRIS - Bosa diena: Uzzini, kas jādara un laimē!

16. Oct 2014, 13:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TAGAD UN TŪLĪT - RUDENS KRĀSU SALŪTS MĀMIŅU KLUBĀ IR SĀCIES, piedalies!

Sākot no 11.oktobra līdz pat 31.oktobrim Māmiņu Kluba portālā KATRU DIENU izspēlēsim vienu balvu. Bavlas ieguvēju noteiksim loterijas veidā, izvēloties kādu no konkursa dalībniekiem pavisam nejauši. Tai pat laikā redakcija patur tiesības dažos gadījumos noteikt tomēr uzvarētāju, ja nu gadījumā gadās, ka kāds no dalībniekiem īpaši bieži laimē, lai dotu iespēju arī citiem. Tikt pie balvas var jau tajā pat dienā vai pasūtīt bezmaksas piegādi uz savu rajonu, pilsētu ar Pasta Stacijas starpniecību. Viss labākais  - tikai jums!

RUDENS KRĀSU SALŪTS

16.OKTOBRIS - Bosa diena

20141008171204-31808.jpg

16.OKTOBRA uzdevums

Uzraksti komentāros:

  • par savu priekšnieku! :)
  • vai tavam priekšniekam/priekšniecei vairāk ir mīnusu vai plusu?
  • vai ir gadījies, ka priekšnieks sakliedz uz tevi?

DIENAS BALVA

NUK Pirmā izvēle īstajā brīdī -  Disney 0-6 mēn.

+

NUK First Choise Anti Colic


20140827111101-23530.jpg

FOTO ir ilustratīvs

Konkurss ilgst 24 stundas. Ieskaitām komentārus, kas uzrakstīti līdz 16.oktobra plkst. 23:59. Balvas ieguvēju paziņosim nākamās dienas ietvaros - 17.oktobrī.

VEIKSMI UN... LAI JUMS BRĪNIŠĶĪGS NOSKAŅOJUMS ŠAJĀ RUDENĪ!

20141010112215-81384.jpg

DaceT DaceT 16. Oct 2014, 20:50

Tagad mani priekšnieki ir abi dēli - Reivens Evans un Ītans. Makten svarīgi cilvēciņi 😃

Bet pirms nonācu savu bērnu pakļautībā, strādāju foršā darbiņā un bija man feins Boss jebšu bosiņš 😉

Sāksim jau ar to, ka viņa man, īstenam lauku skuķim, kurš no lielpilsētas dzīves un noteikumiem ne bū, ne bē, deva iespēju strādāt un sevi pierādīt.

Es gan bieži dusmojos un teicu, ka iešu prom, bet tak turējos pie tā darba kā dēle. Aizgāju jo nācās pārcelties uz citu pilsētu.

Bosiņš vienmēr bija smaidīgs un dikti asprātīgs, dažreiz jau pārmēru 😃 No viņas es daudz ko mācījos, viņa vienmēr paslavēja par labo un palīdzēja izvērtēt savas kļūdas. Ja nu galīgi kaut kas bija sagājis šķērsām - tad viņa teica tā: Jūs man tūliņ dabūsit iekšās ! 😃 Bļaut nu gan nekad nav bļāvusi.

Mīnuss - gribēja būt draugos ar darbiniekiem. Dažreiz aizcepās, jo kādam bija lielākas atlaides vai dažs varēja braukt auzās tikai tāpēc, ka bija bosiņam draugos.

Liene Krúza Liene Krúza 16. Oct 2014, 18:31

Oooo jaaaa,musu prieksnieks ir vienreizejs,stingrs,vienmer uzklausa visus viedoklus un kopigi nakam pie kopsauceja. Nekad nepienem lemumu viens. Kaut priesknieks ir 40gadus vecs,bet prieksnieka amata vins jau ir 8gadus.
Atceros,ka gaidiju meitinu,bija loooti bail iet un teikt par grutniecibu,bija bail,ka atlaiz utt. Bet reali es negaidiju,tik pozitivu attieksmi.Taka man darbs prieks grutnieces ir riskants,+nakts mainas uzreiz meklejam variantu,lai es bez raizem varu iznesat berninu. Vinam ir looti liels plus,veiktas parunas nekad nenotiek 3personas klatbutne,nekad runatais ari nenoplust citu ausis,vinam var uzticeties. Reizem gribas,lai vins butu stingraks,jo neesmu redzejusi,ka vins kliegtu uz kadu,bartos. Es pati nemeginu ar prieksnieku salekties,esmu mieriga..........
Gaidiju delenu,man darba nespejas lapa bija kops 8grutniecibas nedelas,prieksnieks atbalstija,nekad nemeginaja ielist,parbaudit vai tiesam man tik slikti iet,ka nevaru stradat. Uzreiz tika meklets darbinieks mana vieta.

Ilvija82 Ilvija82 16. Oct 2014, 16:02 pandulaacis

Kāpēc piesienies? Priecājies, ka katru dienu ir kāds konkurss, kurā var laimēt mazas balviņas! Nez, vai pati visu laiku raksti gramatiski pilnīgi pareizi?!?!!?!??!😉

Ilvija82 Ilvija82 16. Oct 2014, 15:59

Labdien!
Patreiz "mans boss" ir mans dēliņš, bet pirms tam es ļoti cītīgi un atbildīgi strādāju.....nu jau ir kāds laiciņš, kopš neeju uz darbu, bet savu priekšnieci, man tā ir direktore, esmu satikusi pāris reizes ārpus darba! 😀
Mana direktore ir ļoti labs un saprotošs cilvēks. Mums vienmēr ir bijušas labas attiecības, kaut gan ir bijuši gadījumi, kad viņai nācies rīkoties saskaņā ar iekšējās kārtības noteikumiem un ir bijis jābūt 100% direktorei un nemaz ne draudzenei! Bet tās ir pārejošas, domāju, ja tur vairs nestrādātu, tāpat paliktu ļoti labās attiecībās! 😀
Uzskatu, ka katram cilvēkam ir savi plusi un mīnusi, tāpat arī manai direktorei. Un, iespējams, ka ir lietas, kas man, šķiet, plusi, bet kādam citam mīnusi! Man patīk, ka viņa ir taisnīga un viņai patīk sajūta, ka cilvēks ir savā vietā un dara atbildīgi savu darbu! Viņai nav grūti pateikt "paldies" un paslavēt savu padoto! Uz mani viņa nav pacēlusi balsi, jo uzskatu, ka direktors nevar to atļauties, tas norāda uz viņa neprofesionalitāti darbā. Viņa prot visu izrunāt un sarunāt mierīgā tonī, ja arī ir kas tāds, kas viņai nepatīk!
Esmu priecīga, ka viņa ir mana direktore, ejot dekrēta atvaļinājumā, viņa man teica tā: "Kā direktorei man ir skumji, ka dodies prom, bet kā draudzene - es priecājos par Tevi! Atceries, ka mēs Tevi gaidīsim atpakaļ darbā!"
Man laiks ar Raineru mājās paiet ļoti mierīgi, mazais aug vesels un ir pārliecība, ka ir darbs, kur atgriezties - kur Tevi gaida un nevar sagaidīt!
Jauku vakaru vēlot,
Ilvija 😀

veesma veesma 16. Oct 2014, 13:45

Man ir jauka, pretimnākoša un saprotoša priekšniece. Vairā manai priekšniecei ir plusu, nekā mīnusu un skliegusi viņa līdz šim uz manis nav.

16. Oct 2014, 12:52

Par bosiem labāk nerunāt(nekomentēt).
Es kā piekasīgs cilvēks redzu vairāk mīnusu.
Nav sakliedzis nekad, bet nekorekti izteicies par darbā pieļautajām kļūdām gan.

nosiguldas nosiguldas 16. Oct 2014, 12:09

Es tomēr palieku pie viedokļa, ka par priekšnieku piedzimst. Kas raksturo labu priekšnieku? Prasme saskatīt savā darbiniekā viņa labākās īpašības, kas vairo uzņēmuma produktivitāti. Būt lojālam, saprotošam. Tādu priekšnieku nav daudz, bet ir. Un man ir bijusi tā iespēja strādāt tāda vadītāja vadībā.

Cielavinna Cielavinna 16. Oct 2014, 11:40

Mans priekšnieks man ļoti patīk, jo viņš ir nosvērts, atbildīgs, taisnīgs un vienmēr pretīm nākošs. Īstenībā ar priekšniekiem man vienmēr ir palaimējies, jo tie vienmēr ir trāpijušies- RIKTĪGI forši.

Par kliegšanu runājot, tad uzskatu, ka ja priekšnieks kliedz uz saviem darbiniekiem tad viņš nav savā vietā, jo priekšnikiem ir jārāda piemērs un jāmotivē savi padotie un kliegšana nav motivējoša.

Man dažas reizes ir bijušas tikai domstarpības ar priekšnieku, bet tajās vainīga pati, jo priekšniekam visu pasaku acīs kā ir un uz tā fona citreiz sanāk pakašķēties.

Kopumā priekšnieks ir SUPER!

16. Oct 2014, 11:14

Varu padalīties kads man BOSS bija stradajot UK ,stradaju ābolu fabrikā,kur protams bija viss stingri jaievero =,jo ka neka visur aparaturas.BOSS varu teikt bija ļoti stingrs,ka kkas nepatika ta bruka kadam virsu,kā jau Anglis pret iebraucējiem,bija pat gadijumi,kad šefam nebija garīgais viņš vienkārsi ņēma un kadu atlaida,lai tikai remdētu savas iegribas un dusmas,tas tiešām škita netaisni,paldies dievam man nekad netrapijas būt kada dienā darba,kad šefs vazājās pa cehu.Nostradaju kadus 2 gadus taja vieta,šefs izmainijas,jo viņam aizliedza terorizet cilvekus un atlaist bez pamatota iemesla.Mēs kolēģi beigās iesaucām šefu par OPI,jo augums viņam bija ka milzim😃

saulux10 saulux10 16. Oct 2014, 09:49

Mans priekšnieks ir īsts - BOSS. Viņš ir saprotoš,pretīmnakošs, bet tajā pašā laikā ļoti stingrs un prasīgs. Reizēm ,šķiet, ka viņam nav taisnība dažādās lietās, bet tomēr, viš paliek pie sava, varētu teikt ka pat ietiepīgs 😀 Ir pacelis balsi, bet pēc tam ir sapratis ka nevietā. Bet visā visumā, mans priekšnieks ir ļoti LABS.

pandulaacis pandulaacis 16. Oct 2014, 09:45

Lūdzu, ielieciet virsrakstā aiz "jādara" beidzot komatu! 😉