Māmiņu Klubs 14.04.2013.TV3: dzemdību plāns, fiziskās aktivitātes pavasarī un ballīte, kamēr mammas nav mājās

15. Apr 2013, 08:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rakstām dzemdību plānu

Viens no uzdevumiem, kuru parasti vecmātes uzdod topošajām māmiņām, lai palīdzētu noskaņoties lielajam notikumam ir sastādīt savu dzemdību plānu. Arī topošā māmiņa Ilze tikās ar Rīgas Dzemdību nama vecmāti Baibu Māmiņu Kluba vecāku skolā individuālajā konsultācijā, lai kopīgiem spēkiem radītu gaidāmā notikuma iespējamos pavērsienus.  

Gatavojamies Sieviešu skrējienam 1.maijā

Mums noteikti piekritīs daudzas māmiņas, sakot, ka pēc bērniņa piedzimšanas labprāt ļautos sportiskām aktivitātēm, taču saņemties tam nav nemaz tik viegli – vienmēr atrodas kāds iemesls, kas sporta kurpes liek atstāt dziļi noslēptas skapī. Lai slinkot būtu arvien mazāka iespēja, ir nepieciešams mērķis, kāpēc doties vingrot, jo jau pavisam drīz 1.maijā Mežaparkā notiks sieviešu skrējiens.

Ballīte, kamēr mammas nav mājās

Meitiņai tuvojas dzimšanas diena, ir sajūta, ka labprāt ballītes organizēšanu uzticētu profesionāļiem, taču nav īsit idejas, kāda varētu būt meitas dzimšanas dienas svētki. Šādās reizēs der atcerēties, ka mazām meitenēm patīk viss tas pats, kas mums – māmiņām: krāsot lūpas, doties pie friziera, tērpties skaistās kleitās un fotografēties. Un tālu nav jāmeklē – skaistumkopšanas salonā un foto studijā "Art'e Studio" mazu princešu sapņi piepildās. Turklāt ballītes nosaukums jau vien ir vilinošs – "Kad mammas nav mājās".

TV