09.12. STV: Bērna alerģijas, mazulis dodas uz baseinu, skolēns un mājas darbi

09.12. STV: Bērna alerģijas, mazulis dodas uz baseinu, skolēns un mājas darbi

09. Dec 2018, 10:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laiks ir nepastāvīgs - te lietus, te sniegs. Taču viena lieta dzīvē ir nemainīga - tie ir svētdienas rīti kopā ar Māmiņu Kluba raidījumu. Arī šī svētdiena nebija izņēmums. 

Ja kādu iemeslu pēc šodienas raidījumu nepaguvi noskatīties, vai arī vēlies atkārtoti noskatīties kādu no sižetiem, lūk, sniedzam Tev tādu iespēju!

Raidījumā noskaidrojām, kā rīkoties, ja ir aizdomas par pārtikas alerģiju mazulim - kāpēc jādodas vizītē pie alergologa nevis jāuzstāda diagnozes pašiem.

9. decembris Dabiska mazuļa attīstība - Alerģijas from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Ir tik ierasti, ka skolēnam vakari paiet, pildot uzdotos mājas darbus, kuru apjoms dažkārt šķiet neadekvāts. Raidījumā devāmies pie speciālistiem, lai parunātu par to, kāpēc skolās uzdod mājas darbus, un vai tie būtu jāpilda vecākiem?

9. decembris Mājasdarbi from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Kopā ar lielveikaliem SKY un bloga lepetitpot.lv autori Ingu Kalniņu gatavojām gardas brokastu maizes ar franču piesitienu.

9. decembris Garšu ceļvedis - "Pain Perdu" maizītes from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Kopā ar Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas galveno varoni Kārlīti devāmies uz baseinu baudīt ūdenspriekus. Uzzinājām, kāpēc aktivitātes bērniem ūdenī ir tik nozīmīgas, ko tās sniedz.

9. decembris Laimīgā Mazuļa Dienasgrāmata - Mazulis baseinā from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Eko, eko, eko... kāda gan starpība starp parastajiem piena produktiem un tiem, kuri savā nosaukumā nes vārdu "eko"? To devāmies noskaidrot pie Tukuma Piena speciālistiem.

9. decembris EKO Baltais - Tukuma piens from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Svētdienas lielajā intervijā tikāmies ar mākslinieci Ievu Bondari, lai atklāti parunātu par to, kā apjaust savu aicinājumu, par mākslas nozīmi un arī mammas lomu. Uzzinājām Ievas viedokli par to, kā ļaut bērniem dzīvot savu dzīvi un palaist brīvībā bērnus, kuri jau pieauguši.

Visu raidījumu un lielo interviju skaties

TV