07.04.2013 TV3 raidījums: mājdzemdības Baltijas valstīs, labdarības akcija un ceļojums ar kuģi

08. Apr 2013, 08:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mājdzemdības Baltijas valstīs

Tuvojoties brīdim, kad bērniņš nāks pasaulē, mums ir jāpieņem lēmums, kura būs tā vieta, kuru mēs vēlamies redzēt kā īsto, lai piedzīvotu īpašo satikšanos ar savu mazulīti. Lielākoties mēs izvēlamies dzemdības stacionārā, taču ir māmiņas, kuras saka – es vēlos, lai mans bērniņš piedzimtu mājās.

Mājdzemdības tiek iepriekš plānotas, topošajiem vecākiem tiekoties ar vecmāti, izrunājot visas nianses, slēdzot līgumu. Tāpat arī mājdzemdību vecmātes zina, kādam aprīkojumam viņām ir jābūt līdzi, lai viņas varētu sniegt palīdzību mājdzemdībās un nepieciešamības gadījumā, viņas ir gatavas nekavējoties reaģēt, saucot palīdzību.

Labdarības akcija "Ar mīlestību māmiņai" 

Māmiņām, kuras dzīvo krīzes centros vai māmiņas, kuras šobrīd ir nonākušas grūtos apstākļos, ir ļoti nepieciešama mūsu palīdzība, jo dzīves situācijas mēdz būt dažādas – esam vienas ar mazu bērnu bez uzturlīdzekļiem vai dzīves vietas un izdzīvošanai ir nepieciešamas pašas elementārākās sadzīves lietas. Tāpēc Māmiņu Klubā nolēmām rīkot palīdzības sniegšanas akciju, kurai joprojām ir iespēja atsaukties, nesot savus ziedojumus uz modes un izklaides centra Riga Plaza informācijas centru līdz 19.maijam.

Aicinām Māmiņdienas kruīzā

Katru gadu maija otrajā svētdienā mēs svinam māmiņdienu un šogad Māmiņu Klubs ir iecerējis neaizmirstamu ceļojumu ar Tallink prāmi "Romantika" uz Stokholmu. Dosimies ceļā jau13.maijā, taču, lai iedrošinātu ģimenes šim kruīzam, Evas un Ņikitas māmiņa Lidija ļāva mums ieskatīties savā ģimenes ceļojumā.

Māmiņdienas kruīza laikā 13.maijā meklēsim dārgumus uz Tallink kuģa, savācot zīmodziņus un piedaloties lielās balvas izspēlē, mums būs iespēja nosūtīt video sveicienus, kurus vēlāk varēsim redzēt mūsu interneta portālā maminuklubs.lv, fotografēsimies ģimenes foto stūrītī. Protams, būs arī vakara izklaides programma - dejas, viktorīnas, karaoke un balvas no Māmiņu kluba un kādam arī Tallink ceļojuma dāvanu kartes. Baudīsim gardus ēdienus un dosimies Zviedrijas galvaspilsētas apskatē.

 

 

 


TV