Viesītē notika 1. Bērnu ratiņu  pastaiga.

Viesītē notika 1. Bērnu ratiņu pastaiga.

01. Jun 2014, 23:23 annijalise annijalise

Zinu, ka ir strikts noteikums par attēlu skaitu, tad saprotu ka uz balvu pretendēt nevaru, jo mans fotoaparāts pamatīgi saniķojās, bet vienalga gribu pastāstīt šodien piedzīvoto.

Es jau rakstīju kaViesītē tiek plānota 1. Ratiņu pastaiga http://www.maminuklubs.lv/mazulis/viesite-notiks-1-bernu-ratinu-pastaiga-247440/ kuras laikā tās dalībnieki nokļūtu Viesītes ģimeņu svētkos.

Mēdz jau teikt cilvēks plāno, bet Dievs dara, un šoreiz no gaisa mums lija ļoti daudz ūdens, man kā daļēji pasākuma rīkotājai garastāvokļa nebija nekāda, jo sapratu ka viss ir pagalam, nekas taču nenotiks.

Tad veicu zvanu kultūras pils vadītājai, kā nu būs- viņa man mierīgi atbildēja- viss notiks zem jumta, kultūras pilī.

Nu man jau bija nākamā baža- kas ar ratu pastaigu, vai nu būs kaut viena mamma???

Tad nu ar meitām nokļuvu kultūras pilī, cilvēki rosījās, mūzika skanēja, un sliktā oma atkāpās.

Pie sava velosipēda krēsliņa piesēju balonus, pie meitas piknibināju tauriņus, un ieraudzījām vestibilā divas jaunās ģimenītes ar mazajiem rotātos ratos, man bija prieks.

Kultūras pils vadītāja teica, lai tik mēs virzamies uz augšu, JO PARĀDE BŪS.

Tad drīz vien sākās paredzētais pasākums, bija neliela izrādīte bērniem, un pēc tās mūs mammas aicināja uz parādi, mēs veicām nelielu goda apli un nostājāmies   skatītāju priekšā, tad ģimenes iepazīstināja ar sevi.

Tad kā pateicību no rīkotājiem mēs saņēmām A.Žilinska dziesmu grāmatu.

Tātad Viesītē 1.Ratu pastaigā, kaut tā bija telpās piedalījās 3 ģimenes- Ligitas ģimene, Lienes ģimene un Lauras ģimene.

Gribas teikt viņām ļoti lielu PALDIES, par uzdrīkstēšanos.

Protams, ka dienas laikā man tapa zināms ka ir gribējušas piedalīties vēl citas mammas, bet kaut kas mazliet pietrūka, viņām novēlu prasmi izturēt līdz beigām, un vienmēr nokļūt pie mērķa.

Pēc parādes turpinājās svētki, kuri visiem ļoti patika, jo padomāts bija par visiem, gan lieliem gan maziem bērniem, tā ka man ir liels prieks, ka Viesītē atdzima tradīcija rīkot svētkus ģimenēm ar bērniem.

ar cieņu anniajalise