Vai tikai vēstule?

Vai tikai vēstule?

14. Apr 2014, 18:04 meiva meiva

Tuvojas Lieldienas. Kārtējie svētki, kad pastiprināti piedomājam par labdarību. Arī es, cik nu man rocība atļauj, cenšos piedalīties palīdzīgas rokas sniegšanā.

Gribu Jums pastāstīt par kādu fantastisku projektu, ar kuru pagājušā gada decembrī mani uzrunāja viena no mūsu Decembra mammām. Šis nav stāsts par palīdzības sniegšanu vai naudas ziedošanu. Šis ir stāsts, par to, ka ir reizes, īpaši svētkos, kad mums visiem gribas, lai kāds par mums atceras.

Tad lūk, visa šī burvīgā projekta ideja ir, ka Neviens nav aizmirsts! un viss kas nepieciešams, no kopīgā saraksta izvēlēties cilvēkus, kuri dzīvo sociālajos, vai veco ļaužu namos un aizsūtīt viņiem skaistu apsveikumu. Ikvienam taču patīk saņemt ar roku rakstītu kartiņu, pat tad ja no svešinieka. Galvenais, ka no sirds. :)

Mūsu (kartiņu parakstīju ar savu un dēla vārdu) pirmās kartiņas savus adresātus sasniedza pāris dienas pirms Ziemassvētkiem. Aploksnē kopā ar kartiņu ieliku arī pa nelielam gardumam. Ziemassvētki taču ir arī dāvanu laiks. Un ziniet, kas bija lielākā šī pasākuma burvība? Ap jauno gadu sāku saņemt atbildes apsveikumus. Pirmajā brīdī lasīju apsveikumu, lasīju sūtītāja vārdu un tā īsti nesapratu, ka tas domāts man.  Tik sen nebiju saņēmusi Ziemassvētku kartiņu, kas ir turama rokā, nevis atverama datorā. :)

Pienāca Lieldienas un mēs ar dēlu atkal iesaistījāmies šajā burvīgajā prieka akcijā. Nekādi citādi, kā par prieka akciju to nosaukt nevaru. Un ja mums tā ir tikai vēstule, tad cilvēkam, kurš to saņem tā nav tikai vēstule. Tā ir ziņa, ka viņš nav viens, ka nav aizmirsts.

Meitenes, kuras organizē šo burvīgo pasākumu, Draugiem.lv ir izveidojušas lapu - Neviens nav aizmirsts.

Jauku nedēļu!

Kristīne

meiva meiva 16. Apr 2014, 09:38 laaccuks

nezinu kas paredzēts vēl, bet katrā ziņā uz Ziemassvētku laiku atkal būs iespēja kādu iepriecināt. 😀

meiva meiva 14. Apr 2014, 18:11 Tisha_

Tā man bija doma nākotnei, kad Elis sāks ko zīmēt 😀

14. Apr 2014, 17:55

Tiešām labs darbs, ideāli būtu ja bērnu/s vēl iesaista apsveikuma izveidē un vispār procesā. Tas tā ieteikumam Elim uz priekšdienām😀

helliite helliite 14. Apr 2014, 17:16 ievucic

🤓|
man ienāca tāda doma, bet es kaut kā pieturos,ka nepareizi draugs uzrakstījis kko uz vēstules :/

helliite helliite 14. Apr 2014, 15:44

Mums Ziemassvētkos ļoti nesmuki sanāca, draugam biju uzdevusi aiziet uz pastu un sarakstīt adresātus un aizsūtīt dāvaniņas.. stipri pēc svētkiem, janvārī, paciņa atnāca atpakaļ ☹ Tā arī nesapratām, kas par vainu bija.
Un draugs pacentās un aploksni izmeta, tā arī neuzzināju- Kurš tika aizmirsts ☹

Tagad uz Lieldienām sūtīšu saviem Ziemassvētku adresātiem atkal, cerams visi saņems 😀

meiva meiva 14. Apr 2014, 15:19

Ja nu kādam rodas interese par šo ideju:
http://www.draugiem.lv/nna/