Uzdevums Twittermammām: ko tu dari, lai pasargātu savu bērnu?

Uzdevums Twittermammām: ko tu dari, lai pasargātu savu bērnu?

14. Nov 2012, 11:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja jau esi @Maminuklubs Twittermammu pulciņā, ļoti labi, ja ne, nebēdā - joprojām vari pievienoties! Līdz trešdienai,piedaloties konkursā, ir iespēja laimēt Māmiņu Kluba DVD "Šūpuļdziesmas"!

Balva

20121112135501-80701.jpg 

Ja vēl neesi pievienojusies, atceries, ka Māmiņu Klubs gaida sev palīgos čaklas Twitterotājas, kas palīdzētu padot tālāk vai izplatīt Twiiterī būtisku informāciju par bērnu veselību un drošību - kopā mēs varam vairāk!

Pievienojies @Maminuklubs Twitterkontam.

Bet nu pie lietas, uzdevums: jāpabeidz teikums - "Lai nosargātu bērnu es.."

- Pievienojies @Maminuklubs kontam Twitterī par sekotāju, ja vēl neesi to izdarījusi

- Uzraksti šī teikuma sākumu un pabeidz teikumu savā Twiiterkontā!

- Pieliec pie sava posta atzīmi @Maminuklubs , lai varam Tevi pamanīt!

Konkurss ilgst līdz 14.novembra tiešraides beigām. Dienas gaitā noskaidrosim, kuras Twittermammas atbilde būs bijusi visveiksmīgākā un padoma ziņā noderīgākā, un piešķirsim Māmiņu Kluba DVD "Šūpuļdziesmas"!

Tāpat aicinām palīgos izplatīt tālāk Twiiterī ziņu par to, ka jau trešdien,14.novembrī no plkst 12:00 www.maminuklubs.lv būs video tiešraide par Bērnu traumām - studijā viesosies eksperts - Bērnu ķirurģijas klīnikas vadītājs profesors Dr.med. habil. Aigars Pētersons. Būs iespēja uzzināt atbildes uz jautājumiem par bērna drošību, par zīdaiņu pēkšņās nāves sindromu un vēl daudz ko citu! Esi aktīva, padod ziņu tālāk!

Paldies! Lai jums veicas!

20121112135405-50503.jpg

Paldies, ka esat tik čaklas!