URIAGE Baby šampūna testēšana

URIAGE Baby šampūna testēšana

15. Sep 2019, 15:25 Olīša mamma Olīša mamma

Pateicoties Māmiņu klubam, mums bija iespēja novērtēt URIAGE Baby 1ER šampūnu.

Mēs kā jau parasti, visu, ko tetstējam bērniem, iztestējam arī paši, lai esam lietas kursā kas tas ir par “zvēru”, ko smērējam virsū savam mazulim. (Protams, izņemot autiņbiksītes!) 

Tad nu Tētis ar Oliveru gāja mazgāties un testēt jaunumu. 

  • Pirmais, kas nebija nepamanāms, bija aromāts. Šampūnam ir ļoti skaista smarža, garšīga smarža. 
  • Matiņi pēc mazgāšanas palika ļoti mīksti un spīdīgi. Arī Kristaps šo apstiprināja, ka tagad esot ļoti patīkama sajūta ar pirkstiem izbraukt cauri matiem! 
  • Uzreiz varu ieteikt, ka šo šampūnu vajag mazāk likt matos. Iespiedām tādu pašu daudzumu, kā spiežam savu ierasto šampūnu - Kristapam nācām krietni ilgāk viņu mazgāt āra no Olivera matiem. Pārāk daudz sanāca priekš viņa mazajiem, plānajiem matiņiem! Savukārt, no cita skatu punkta vērtējot, tas ir pat ļoti labi, jo šis šampūns ies ilgāku laiku nekā citi. 

  • Ļoti svarīgi ir pieminēt arī to, ka šis šampūns nekož actiņās. Jo Olītim vēl ir tas vecums, kad sarunāt, lai visu laiku skalojot matus, viņš galviņu tur augšā ir diezgan nereāli. Un tāpēc sanāk, ka tāpat uztek nedaudz putiņas uz sejas un iespējams kaut kas iekļūst arī actiņās. 

Šis šampūns pēc sastāva tik ļoti atbilst tādam, ko labprāt pati lietotu, tāpēc būs man arī jāpamēģina uz saviem garajiem matiem. Ja jau visi, tad visi - pamēģinām!